A nagy átalakítások miatt csak a neten jelenik meg a törvény szabta időre a Felvételi tájékoztató. Csúszik a felvételi jelentkezés határideje is. A kormány hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint a felsőoktatásban végbemenő változásokra, illetve „az internethasználat elterjedésére, és az elektronikus ügyintézési feltételek fejlődésére tekintettel” a törvényben előírt határidőig, vagyis december 31-ig idén először csak elektronikus formában jelenik meg a Felvételi tájékoztató. A megszokott nyomtatott formátumot az Emmi csak januárra ígéri. „Ezt követően legkésőbb január 31-ig jelenik meg az online tájékoztató hivatalos kiegészítése a felsőoktatási szakképzésekkel és az osztatlan tanárképzésekkel kapcsolatos információkkal.” Megváltozik a jelentkezési időszak is. Az eddigi február 15-i határidő helyett még két hetet kapnak a felvételizők, akik március 1-jéig adhatják be a dokumentumaikat a felsőoktatási képzésekre, ezzel együtt az érettségi vizsgákra. 2013-ban nem...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Komolyan mondom, amit ez a szerencsétlen Róza nevű nőszerűség csinál az emmis bagázsával, az a tanulni vágyó fiatalság, azaz a jövő generációjának totttális leszarása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.