Idei utolsó ülését tartja az Országgyűlés hétfőn, alkotmánybírót és háznagyot is választanak a képviselők, emellett várhatóan tizennyolc előterjesztést is elfogadnak. A parlament ülése 13 órakor mandátumigazolással...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noboza
Holnap Orbán bejelenti csatlakozik az ujonnan megalakult nemzeti katyvaszhoz,gordonkához dagadt kis smuckhoz ,a dk-s borászhoz kispiros szházihoz-a templomegere lehetmás a más is-hoz,és mindazonpártokhoz mind a 14000 hez akik most bontogatják párttagsági igazolványaikat.A másik kormánypárt tapogatózó tárgyalásokat folytat sanyi bá val aki hozná a nevető vasárnapi járóbetegeit is-és a lehet a politika jobb a jobbikkal.Mindezt azért, hogyha idén nem lessz világvége mi csináljunk magunknak-és bizony így a választók majd könnyedén szavazhatnakis.
noboza
@noboza: nem lesz a dologból semmi mert nem szólal fel-fene sem ismeri ki itt magát ,persze attól hogy nem szólal fel még bármi is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.