Az így kialakult helyzetben azok felelőssége sem elhanyagolandó, akiknek a követelések beolvasásáról, vagy be nem olvashatóságáról kell dönteni. Mert az egy dolog, ha a helyzet csomóját sikerül átvágni, és egy átvezető megoldást találni. Például tényleg engedni az ismertetést a hírműsorok keretei között, a hallgatók képviselőjétől. S bízva abban, hogy ez a tüntetés alapvetően nem a b-közép szellemiségét képviseli. Az azonban biztos, hogy a kormányzat tulajdonképpen, és a végső helyzettől szinte függetlenül magára hagyta saját média-munkásait. Rájuk hagyva azt a felelősséget, mely felelősség egy olyan helyzetből következik, melyben még a legutóbbi kormányzati fellépéseket is inkább a nagyképűség, mint a racionalizmus jellemezte

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Gratulálok a diákoknak,és azoknak akik mellettük kiálltak tüntetni.
Most már átfogóan beszéltek az ország problémájáról, a rokkantaknak kisnyugdíjasoknak munkanélkülieknek segélyből élőknek is kellene támogatni a megmozdulást.
Ott ahol helyben vannak olyan iskolák ahol tüntetnek ott kellene csatlakozni hozzájuk, azoknak akik ott élnek. Utazásra sokaknak nincs pénzük de aki helybe van képviselné a távoli falvakat.
GeoCravker
@kukac50: Szerintem is gartulálni való. S álljon itt a neve annak a leánynak aki bment az oroszlánbarlangba.
Tóth Fruzsina Márta, ha jól értettem az ATV-n
GeoCravker
A HirTV szerint a hanagadók a megafonosok. S szerintük megosztottak a tömegben
human
@GeoCravker: Mondjuk ha nem forintmilliókból kreál valaki egy tüntetést, hanem kvázi spontán, ott előfordulhatnak kommunikációs problémák. Az élő közvetítésből úgy látom, jól kezelik a tömeget.
GeoCravker
@human: Nekem is úgy tünt, hogy teljesen korrektül ellenálltak a provokációs nyomásnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.