Országos mobilfizetési elszámolóházat alapított az állam a közszolgáltatási szektoron belüli mobilfizetés elterjesztése érdekében. Ahelyett, hogy a bevételeket méltányos alapon megosztaná a meglévő rendszereket várhatóan továbbra is üzemeltető magánszereplőkkel, a kapcsolódó díjak teljes einstandolásával az eddigi területek üzembiztonságát is veszélyezteti. Azok, akik mobillal fizetnek parkolást, autópályamatricát (júlustól pedig e-útdíjat), talán észre sem veszik, hogy jövő nyártól a feje tetejére áll a mobildíjfizetés szervezeti háttere. Talán még a szolgáltatást visszaigazoló sms szövege sem fog változni, pedig a 2006 óta piaci alapon működő rendszerre rátelepszik az állam.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
Arra kíváncsi lennék, hogy az a HVG-s kis csuport aki ilyen cikket írogat, vajon mennyiért vették meg?
Mert nekem úgy tűnik, hogy ennek meg az agyára telepedett rá valamelyik multi!
Nakimaga
Ez úgy néz majd ki;-a parkolási díjból adózik a parkoló cég az államnak,én meg,mivel mobilon rendezem a jegyet,adózok az államnak a mobilforgalom és a fizetett összeg után!
-Jól vannak ezek összerakva?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.