Rablási ügybe keveredett a szigethalmi szurkálás egyik sérültje, Sávoly Gergő - írja a Bors. A gyanúsítás szerint a fiú egy budapesti szórakozóhely vécéjében társával ütlegelt egy másik fiatalt, majd elvettek tőle 5 ezer forintot. A bokszoló édesanyja szerint fia nem vett részt aktívan a bűncselekményben, csupán rosszkor volt rossz helyen. Gergőt egyébként ma kiengedték a kórházból.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Már csak az a kérdés, hogy tevőlegesen-e, vagy csak úgy, mint a professzor a kabátlopási ügybe? Az anya állítása részlehajló, tehát nem döntő.
.
A tárgyilagossághoz nem tartozik, hogy milyen szinekben sportol a megkéselt, sőt, még az sem, hogy sportoló.
Ezek a hír hangulatkeltő elemei.
.
Viszont: ha valósan, vagy csupán vélten, de rablási ügybe keveredett, akkor érthető a verekedés is: bosszú. Ez magyarázza a fenyegetést is, amit azóta is kap a család.
A bosszú viszont nem tekinthető kimondottan cigány tulajdonságnak, még ha náluk fokozottan él is ez az érzés!
Ha viszont ennek az esetnek indítéka bosszú, nem "cigánybűnözés" kategória, még ha ők tették is!
szaboria1
@dubitus: Amennyit a tv-ben a letartóztatott srácból látni lehetett a tippem, hogy nem cigány. És mily érdekes a pesti is wc. történt meg a mostani is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.