Százezer karácsonyfát raknak ki az utcára a budapestiek az elkövetkező néhány napban. Hogyan és hová kell kitenni a fenyőket? - ennek járt utána az InfoRádió.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Hogyan ? Megfogjuk a bal kezünkkel,majd a jobb kézzel és egy nagyot lendítünk rajta. Utána gyorsan becsukjuk az ablakot,mielőtt leér a földre ! Behúzott függöny mögül lessük kik rázzák az öklüket,miközben mi jót szórakozunk Ez a "játék " minden évben megismétlődik. Díszítésekkel,szaloncukrostul,éghető csillagszóróval . Azért jusson már valami a guberálóknak is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@Mobil123: hát a vacsi az nagyon jó volt ,utána áldomást ittam magunkra és a világra,reggel pedig vígan keltem.
miazavalami
@Mobil123: Mérnemezzelkezdted? :-))) ilyen szűk ruhában nem csoda! de akinek ilyenre telik az ne ríjjon hogy nincs! Leszerepelt! Még mindig díva ként próbálja eladni magát.
Mobil123
@miazavalami: Mert gondoltam így könnyebb.:-)))) De egy élmény volt végignézni:-)))
Zsoel
Egyelőre sehogy. Ama hagyománnyal, hogy vízkeresztkor le KELL bontani a karácsonyfát, mi nem foglalkozunk.
Karácsonyfánk egy háromméteres, gyökerestül kiásott darab. Bádogedényben van, és mivel hetente kétszer megöntözöm, még mindig csodásan virul és illatozik. Ráadásul, mivel a sarokban van, elfér, és senkit nem zavar. Nem hiszem, hogy 3 héten belül kivinnénk. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.