Szeméthegy és patkányok a belvárosi társasházban. Pécsett, a belváros szívében egy vegyes tulajdonú társasházban három önkormányzati lakás van. Ezeket a '90-es évek elején bontásra ítélték, mivel vizesek, dohosak, salétromosak – mind a mai napig állnak. 2008 augusztusában az önkormányzat ide költöztetett, egy másfél szobás lakásba egy háromgenerációs (nagymama, fia, menye, és két unokája), olyan problémás családot, akik a legalapvetőbb együttélési szabályokat sem tartják be.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: sokanvagyunk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Már csak a pécsieknek kellene egy kicsit toleránsabbaknak lenni a beintegrálódottakkal szemben... :)
Mobil123
Nahát ilyen lakók nem csak itt vannak. Nagyon sok panellakásban laknak hasonlóak ( és nem feltétlenül „kisebbségiről beszélek!!). Nem fizetnek fűtést, gázt, vizet, szemétdíjat, az ablakból dobálják ki az égő cigeretta csikket, a szemetet és az önkormányzat nem csinál semmi. Pedig az ő bérlője!!!
Rézangyal
Csakis bevándorló afro-amerikai svédek lehetnek.
varirmag
"Balkáni állapotok a belváros szívében" és még az országban számtalan településen.
Sede
Majd dajcstomi megmondja a frankót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.