A Magyar Közlöny csütörtöki számában is közzétették, hogy a kormány január elsejével létrehozta a Magyar Holokauszt – 2014 Emlékbizottságot. Az amerikai-magyar Andy Vajna szerződését pedig meghosszabbították. „A Kormány egyetért azzal, hogy a magyar zsidóság deportálásának 70. évfordulójáról történő méltó megemlékezés érdekében emlékbizottság kerüljön létrehozásra.” - áll a Magyar Közlöny csütörtöki számában leközölt kormányhatározatban. A kormány ennek megvalósítása érdekében határozott időre, 2013. január elsejétől 2014. december 31-ig közpénzből kívánja fenntartani azt a bizottságot, mely a zsidó holokauszt történetét kívánja minél szerteágazóbban bemutatni a magyar népnek. Jövőre, azaz 1944. hetvenedik évfordulóján számos megemlékezést, ismeretterjesztő és egyéb programot terveznek tető alá vinni, melyek során a kormánynak véleményező, javaslattevő jogköre lesz, de a költségvetési szükségleteket a bizottság határozza meg az érintett szervezetek és minisztériumok ajánlásai...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ha be akarnak mutatkozni, akkor azt miért nem a saját pénzükből teszik...már ha úgy gondolják, hogy nem ismernénk eléggé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pesti
@KöBüKi: Én is így gondolom! Nem gyülöl !A keresztény hit vallásnak is ez az alapja!Nekem is van saját tapasztalatom de azért nem itélek el egész ember csoportokat,csak azokat akik nem tudnak megfelelni a általánossan elfogadot civilizációs normáknak,ebben benne vannak azok is akik csak uszítani tudnak,de ténylegessen segíteni nem!
QQríkú
@gazdag dezső: "Jóval később a kommunizmus áldozatairól senki sem beszél?"
Gazdag Elvtárs!
Méltóztatna számomra egy olyan országot megnevezni ahol kommunizmus volt?
Mert ha nem tud akkor hazudott!
gazdag dezső
Kedves QQriku !!!Én nem álnéven vagyok itt mint Ön!!!De Ön biztosan MSZP tag volt ha ilyen véleménye van! Lehet hogy a kommunizmust Ön másként értelmezi mint az volt az akkori SZ. únióban volt,vagy szocializmust mint nálunk is volt,de az is lehet hogy Ön sokkal fiatalabb nálam,amiben biztos vagyok,és így nem ismerhette azt a bizonyos Rákosi rendszert,vagy az ÁVO-t!!!Így talán nem szabadna véleményt sem mondania!!Az édes apja aki lehet hogy éppen Rákosinak köszönhette az akkori jólétet a haza és polgártársai elárulásáért,Önnek dicsérte azt azt a rendszert!!Ha olyanban szeretne lenni,akkor ajánlom a mostani Korea rendszert,talán oda kellene mennie!!!Nem itt az igaz Magyarok közt kellene élnie!!!Vagy itt terem a fa jól Önnek még a régi családi kapcsolatokból??Vagy nagyon jó a nyugdíja amit még a régi jóban kapott megállapításra???Akkor meg adhatna belőle a mostani szegényeknek,hajléktalanoknak,munkanélkülieknek,akiket az Ön barátai juttattak erre a magasztos helyzetbe!!!
kumming
Azért 22 évvel a rendszerváltás után, a mai nyomor nem biztos hogy csak a régi rendszer bűne. Más országok 22 év alatt porig bombázott országból jóléti társadalmat tudtak építeni. Vajon hogyan? Ez nekünk miért nem megy? Bár igaz, hogy a háború után 22 évvel a régi átkos rendszer is szépen kipofozta ezt az országot. Úgy látszik ez csak mostanában nem megy valamiért.
gazdag dezső
KEDVES KUMMING!!Önnek tökéletesen igaza van!!!A mai rossz helyzet egyáltalán nem a régi rendszer hibája,hanem az utána következő mindegyiké ! Onnan kezdve hogy a kárpótlás is nagyon-de nagyon rosszul lett lebonyolítva!!Aztán onnan hogy szétvertek mindent ami azelőtt volt!!A jól működő mezőgazdasági üzemeket,gyárakat...mindent !!!Azokat is amelyek igazán jól működtek!!!El kótyavetyélték a rengeteg kimondhatatlan sok állami vagyonokat aprópénzért!!!Barátok ,rokonok,sikkasztók,köztörvényes bűnözők kezébe került sok olyan üzem amiket azóta már régen bezártak.Cukorgyárak!!!Cukorrépa termelést,meg még sorolhatnám sokáig!!!Felélték ,szétosztották a barátok ,párttársak közt aprópénzért.Ha élne is az első nagy ember Antal ,akkor bitóra kellene húzni amiért elkezdte,és a többiek egymással versenyezve tették tönkre az országot!!!Kiárúlták,eladták,leszegényítették az országunkat!!!Ilyen egyenlőtlenség hogy Meg lehet élni havi 47 ezerből,amíg a képviselőnek csak lakás hozzájárulás,,utazási támogatás,ruhapénz...stb... több száz ezer forint jár!!!Nem beszélve az UNIO-s képviselőröl akinek 4-5 millió a havi jövedelme! Vagy a leírhatatlan rossz gazdálkodások után a szégyenletes botrányok után is még a BKV VEZETŐINEK 6-8 MILLIÓS JUTALOMCSAK JUTALOM A FIZETÉS MELLETT!!ISKOLÁK BEZÁRNAK MERT NINCSEN FŰTÉSRE PÉNZ!! Gyermekek,felnőttek éheznek,hajléktalanok sokasága,munkanélküliség.A bünözések gyakorisága,az alvilág megerősödése amiben a rendőrség a segítség!!!A belügyminiszter nem mond le mindennek ellenére!!Igen is két évtized alatt szépen fel lehetett volna virágoztatni az országot!!Valóban jól látja Ön ,csak hogy egészen más történt!!! A két évtized alatt óriási szakadékba vitték az országot.A világháború utáni két évtized alatt úgy úra felépült az ország,úgy hogy még fizettük az Oroszoknak is a jóvátételt,ami nem kevés volt!!Azok után hogy szabad rablást kaptak nálunk az említettek! ,A Szövetségi Hatalmak jóvoltából szét darabolták elvették az ország legnagyobb részét. Antal kormány...
Csizmás Kond
@kumming: ...te nem családi házban születtél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.