Az MSZP szerint Orbán azt hiszi, kétharmados felhatalmazást kapott az ország átverésére, ezért lóvá teheti alakosságot. . Több tízmilliárdot fordítottak gépkocsikra, lábzsámolyokra, forgószékekre, mobiltelefonokra, informatikai eszközökre, országimázsra, utazásra, meseportál-fejlesztésre, és a jól bevált tanácsadói-ügyvédi szerződésekre – emlékeztet az MSZP. A párt megszüntetné a pazarlást az államigazgatásban.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
1,4 milliárd Kövér keresztkomájának egy felesleges KFT.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Csizmás Kond: Megvették ők is akkoriban, csak ugye már elfelejtették...:-))
harmatos55
Kedves hozzászóló társaim, én nem vagyok egy mai csirke,de ilyen bizonytalan ilyen undorító szar(bocsánat) világban én még nem éltem,pedig én is szavaztam már ide is oda is,tehát mondhatni hogy pártatlan vagyok és ezt írom csak le amit érzek!Az átlag emberek soha így lenézve nem voltak mint most.Nyugdíjasoknál aki dolgozni akar azt erőszakkal nyugdíjazzák aki elmenne azt nem engedik hát különböző állatfajták vagyunk??
rbela
Ebben az országban mindenre van pénz, amire a politikusaink akarják. Mi "nép" fizetünk. De egyszer majd mindenért megfizetünk.
QQCSI
@dubitus: Az nem kérdés, hogy mindenképpen szavazni fogok, leginkább a kettős állampolgárok miatt, de sokkal jobb lenne, ha nem csak az lenne a cél, hogy csakOrbánék ne...!
Dr.luigilongo60
@Silver: Oszték az általad belinkelt ügyekhez mi köze az MSZP-nek, kifejtenéd bővebben?
nahát
Az mssp jobban csinálta! Ezt 54%- al is meg tudták csinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.