Az első mondat enyhén zavaros, és a pontosság kedvéért annyi kiegészítésre szorul a szösszenet, hogy a volt miniszterelnök 16. 30-tól sajtótájékoztatót tart, a lakossági fórumra pedig 17 órától kerül sor az Aranybikában. A Cívishíren természetesen beszámolunk mindkét eseményről.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
Bajnai ki mer állni bárki elé, pedig nem egy nagy szónok.

Orbán újabban már az előre leszervezett fideszes közönség elé se mer kiállni.
jancsik68
Bajnai sohsem beszélt arról,hogy a minimálbért csökkentsék,hanem annak a járulékait.A CSÖKKENT AGYUAK EZT EL SEM OLVASTÁK.Igy lehet,ilyen hazugságokkal a butákat befolyásolni,mert nekik marha nehéz gondolkodni.
tűzróka1939
Szégyen lesz a fidesz tagokra nézve ha egy füttyentésre ugranak . Igaz jó kutya szót fogad a gazdinak . Zavaró kérdéseket tegyenek fel . Minek ? úgy sem érdekli őket a válasz . ha már azt sem fogják fel,hogy a munkabért terhelő járulékot akarja csökkenteni .Szemét csűrhe fidesz vezetők .
Csizmás Kond
@jancsik68: Nem beszélt vagy csak te nem hallottál róla ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.