A magyar állam megújulása 2014 tavaszáig zajlik le. A területi államigazgatás látványos reformja mellett a minisztériumok struktúrája és logikája, valamint az igazságszolgáltatás rendszere is megváltozik. „Olyan államot szeretnénk, amely senkit sem zavar és levegőként élteti az egész országot” – emelte ki Navracsics Tibor a Rádió Orient műsorában. A közigazgatási és igazságügyi miniszter emellett a személyi állomány átképzéséről és az állam szerepmodell feladatáról is szót ejtett.

Forrás: orientpress.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Netán azt kell kiérezni elmondottaiból, hogy a '14 tavaszára befejezett átalakítás előnyeit amennyiben érezni akarjuk, szavazzunk rájuk?
.
Amennyit eddíg hazudott/hazudtak, miért kéne elhinnem, hogy ezentúl igazat mond?
.
Főnöke viszont ezt állítja: " 2013 nem a vetésről, hanem az aratásról szól" tehát az idén már aratjuk a jövőre befejezett átalakítás előnyeit!
A kormány tagjai nincsenek beszélőviszonyban egymással, hogy egyformát hazudjanak?
(Az utasítás és annak végrehajása nem beszélőviszony!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.