Durva hazugság már a kérdés ilyetén fölvetése is - nem véletlenül élt a terelésnek, a hazudozásnak ezzel a lehetőségével a fideszes Fónagy János. A fő kérdés ugyanis a hatalom amorális viszonya ehhez az alapkérdéshez is; az az amorális viszony, amely bátorít mindenféle, egyebek között rasszista aljasságot is. De ha a kérdés e megfogalmazását helyesnek ismernénk el (nem!), akkor tisztességgel nem lehetne rá se igennel, se nemmel válaszolni: Magyarország sokféle e tekintetben is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Jó a kérdés!Igen Magyarország rasszista,és antiszemita.!Van egymillió cigány akik rasszisták és van félmillió zsidó akik antiszemiták,mindkettő a magyarokkal szemben.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@Proli: 18:57
Nem azért írtam Dózsát! Bocsi, de erről nem olvastam Tőled semmit. Erre csupán csak emlékszem, amikor prof. Dr. Homoki Nagy Mária előadta ezt a tényt.
Pilóta
@Csizmás Kond: 16:34
A.) Nézd abban teljesen igazat adok Neked, hogy egy újszülött számára minden új, még a vicc is; de azért a későbbi tudása nem csak abból alakul ki, amit megtapasztal életében, hanem abból is, amit megtanul, s nem minden hazugság, amit tanítanak, csak azért mert, mert csupán "tanítják".
Ne is ess hanyatt, hiszen nem voltunk sehol sem iskolatársak, s ennek okán mindenki csak ott végezhetett, ahol Te láttad végezni:-)

B.) "(1) Ne azt hánytorgasd, hogy tagadom vagy sem hanem az (2) eltorzított adatközlésekre próbálj (3) meggyőző bizonyítékot adni ..."
--- Ad.1) Nem hánytorgatok én Neked semmit!
--- Ad.2) Fogalmam sincs, hogy szerinted melyek ezek az adatok.
--- Ad.3) Nem hinném, hogy ez az én dolgom lenne!
--- Ad.4) Ennyi!
Csizmás Kond
@Pilóta: Vagyis nem olvastad amit beírtam csak kifogásoltál néhány megjegyzést.
Először is nem magát a megtörténést vagy annak szörnyűségét tagadom, hanem az utóbb megjelentetett mégszörnyűbb és egynemzetre kirajzolt változatát.
...ezt pedig már többször leírtam és most csak azért ismételtem meg, hogy mielőtt újabb kritikát fogalmaznál meg előbb olvasd el az előbbi álláspontjaimat.
...az iskoláról csak annyit, hogy azt úgy lehet legmeggyőzőbben kifejezni, ha nem hangoztatjuk...
Pilóta
@Csizmás Kond: 19:57
No comment! {Ad. 4)}
Csizmás Kond
@Pilóta: Nem kellett volna külön jelezd, az előbbit is elolvastam...
Proli
@Pilóta: Csak azért írtam mert ez valóban tény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.