A 47 ezres közmunkabér a milliárdos Tiffán Zsolt szerint is jó pénznek számít, ám aki ezt kevesli, csak szóljon, és küldet neki egy kis hurkát a képviselő-vállalkozó, hogy éhen ne haljon. Álságos propagandának, színjátéknak nevezte a Sellyéről egy 282 km hosszú úton Budapestre tartó Éhségmenetet a Baranya megyei közgyűlés fideszes elnöke, a borász Tiffán Ede fia, Tiffán Zsolt országgyűlési képviselő, a Baranya Megyei Közgyűlés fideszes elnöke. Nyilatkozatát azzal nyomatékosította, hogy egy disznótorosnak tűnő csomagocskát küldött a Nagy Attila, Sellye független polgármestere által vezetett csoportnak Vajszlóra, a tiltakozó menet egyik állomására. Videó a poszt végén.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Nekem nem köll hurka nem szeretem!! De ellenben szívesen elviszem egy éven keresztül minden munkahelyre ahova kiközvetítettek, sőt azt is megmutatom neki mennyi a 47!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
"Ki az a Tiffán Zsolt?

Tiffán Zsolt a villányi borász Tiffán Ede fia. Képzettsége általános iskolai tanító, oklevelét a kaposvári Tanítóképző Főiskolán szerezte 1987-ben. A Parlament mezőgazdasági bizottságának tagja. 2010 májusa óta 17 alkalommal szólalt fel, 7 önálló indítványt és 4 nem önálló indítványt nyújtott be. Mindezért a teljesítményért havonta 394.230 Ft tiszteletdíjat, 532.211 Ft választókerületi pótlékot és 115.950 Ft lakhatási támogatást, összesen 1.042.391 forintot kap az adófizetők pénzéből. 2010 tavaszán országgyűlési képviselői munkája végzéséhez még egy 388.633 forint értékű laptopot is kapott.

Hurkás Tiffán emellett a Baranya megyei közgyűlés fideszes elnöke is, így parlamenti képviselői javadalma mellé a Baranya Megyei Önkormányzattól még havonta 600.000 forint jövedelmet húz.

Országgyűlési képviselői és megyei közgyűlési elnöki munkája mellett az is belefér az idejébe, hogy 50%-os tulajdonjog arányában kültag legyen a Tiffan's Bt.-ben, 50%-os tulajdonrésze legyen a Colchicum Kft-ben, és 18%-ban tulajdonrésze legyen az Andante Borpatika Kft-ben, az ezzel járó feladatokkal és kötelezettségekkel együtt.

A Tiffan's Bt. és Tiffán Zsolt 2012-ben három alkalommal kapott a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztériumtól területalapú uniós támogatást, összesen 455.773 forint értékben.

A Colchicum Kft.-t 2012 májusában jegyezték be 500.000 forint tőkével, és pár hónapon belül százmilliárdos, egészen pontosan 107.928.877 forint támogatásban részesült. A Colchicum Kft. tulajdonosa ki más lenne, mint Tiffán Ede és Tiffán Zsolt.

Vagyonnyilatkozata alapján Hurkás Tiffán 1/2 arányban rendelkezik egy 223 négyzetméteres villányi lakóházzal, 1/1 arányban egy 7271 négyzetméteres nagyharsányi szőlővel, 1/2 arányban egy 30.888 négyzetméteres, egy 10.967 négyzetméteres, egy 1252 négyzetméteres, egy 3964 négyzetméteres, egy 1279 négyzetméteres nagyharsányi szőlővel és egy Suzuki Swift személygépkocsival. Megtakarításai nincsenek, van ellenben három bank...
Dr.luigilongo60
"Megtakarításai nincsenek, van ellenben három bank felé 7.905.220 forintnyi hiteltartozása.

Volt tehát miből küldetni pár szál kolbászt, hurkát, szalonnát és egy vekni kenyeret a nyomorúságos sorsuk és a nettó 47.000 forintos havi bérük miatt tiltakozó, és az Éhségmenetben a főváros felé vonuló közmunkásoknak."

No comment.
tűzróka1939
@Dr.luigilongo60: Még az is hozzátartozik,hogy szerinte is meglehet élni a 47000-ből .
gabrella
@Dr.luigilongo60: Na ez is egy élősködő az országunk kamráján. De milyen sok van ebből!
Persze,hogy aki produktív munkát végez nem jut neki csak 47 ezer vagy még annyi sem.
Hiszen ezek a politikai szélhámosok minden pénzt felélnek.
QQCSI
@tűzróka1939: Én történetesen a nemesi kutyabőrt is leß@rom. Messze és nagy ívben .
Ezeket a tetveket viszont nem is veszem emberszámba.
miazavalami
Nekem nem köll hurka nem szeretem!! De ellenben szívesen elviszem egy éven keresztül minden munkahelyre ahova kiközvetítettek, sőt azt is megmutatom neki mennyi a 47!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.