A keleti szél kifújta végre a Kárpát-medencéből a több évtizedes szmogot, és országunk vezetői megint tisztán látják amit tisztán látni kell: Putyin tesó - és a Gazprom - barátsága geopolitikai realitás, ami elementáris érdekünk - teccikéteni???! - úgyhogy Kedves Vezetőnk elsőszámú öribarijává fogadta Vlagyimir Vlagyimirovicsot, és jelképesen kiette markából a népeink örök és megbonthatatlan barátságát jelképező kockacukrot.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Vajon , hogy tetszik ez a nagy behódolás a vezír híveknek ? Most vajon mennyire közellenség a "ruszki"? Vagy változott a jelszó : Oroszok vissza !!! kósa,kövér,semjén,rubovszki,vittner tündibaba vajon mit szólnak eme nagy pálfordúlásra ? tapsikolnak örömittasan ? ! Most pofázzanak a főnöknek, na de kedves diktátorunk, hisz ezek komcsik oszt te mégis nyalod a seggüket ! Mi van ilyenkor nagy a csend . Semmirevaló gyáva fidesz banda .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@töky: Ne személyeskedj, éppen most írta a propeller az egyik cikknél, hogy fejezzük be. Én betartom.
KöBüKi
@entero: Gazdád a 2002-es választások után egyfolytában azt csinálta amiért most tiltakozol.!!!
marlin
T. Propeller!!
Nem-e lehetne-e akár megerősíteni, akár megcáfolni, hogy "entero"-e a "propin" a moderátor??
Csupán csak azért, hogy tudjuk, mihez tartsuk magunkat a entero "kioktatásai" tekintetében!!
entero
@marlin: Kezdesz paranoiás lenni? Megmondtam, innentől nem foglalkozom veletek. Gondolod, hogy moderátorként itt írogatnék? Ne légy nevetséges. Tudod jól, ki vagyok, csak nem tudsz mindent. Simán kinyomoztam kik is vagytok ti négyen, ez nem kizárólag ügyvezetői szerep. Javaslom, hagyjuk egymást békén, és akkor nincs több vita és fenyegetőzés. Béke jobbot (vagy balt) nyújtok, szóval nem foglalkozom a válaszaiddal, amiket a cikkekhez írsz. Mi már úgysem tudunk normális hangnemet megütni egymással, ahogy a másik 3 emberrel sem. Ők már nem fognak nekem beszólogatni. Neked is menni fog? Annyi ember van itt még, akikkel jókat társaloghatsz, és szidhatod a Fideszt. Legyen ez elég neked.
marlin
T. Propeller!!
Tudom, hogy ez egy nyilvános fórum, ahová bárki, (még én is) megírhatja a véleményét egy rémáról!!
Ennek ellenére regisztrációmat megtartva néhány hétig felfüggesztem véleménynyilvánítási jogomat!!
Szeretném megindokolni: Woody Allen "tanácsát" nem hagyom, hogy jellemgyenge, félművelt kommentelők személyeskedjenek, fenyegessenek!!
Gondolom, fenti nyálas, képmutató, farizeus hozzászólás után nem nekem kell magyarázkodnom!!
üdv:marlin!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.