Azért, mert aki az új számlaképet tervezte, úgy tanulta az OKJ-s tanfolyamon a GÉPÍRÁS órán, hogy a címzett adatait bal oldalra, a feladó adatai alá kell gépelni. Azt, hogy az úgynevezett ablakos borítékokra a jobb oldalra tervezik az ablakot, nem tanították a gépírás órán. Ez itt egy ablakos boríték, ahogy a Magyar Posta szeretné rajta a címzést látni, lentebb az új energiaszámlák terve, végül egy levélminta fejléce a gépírásóráról:

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
Azért, hogy a maria.blog.hu megint beleköthessen valamibe. Habár szerintem ez inkább a Fidesz gesztusa, ha már a csökkentés mértéke és a fogyasztó adatai narancs sárga alapra kerül, akkor valami jusson a baloldalnak is...:-))
Dr.luigilongo60
Hát ez kínos, nem is kicsit, főleg a posta reakciója, bár gondolom ők sem jókedvükben nyilatkoztak így.
Elképzelem, hogy egy bontani való csirkét fordítva helyeznek a gépsorra, érdekes lenne a végeredmény.:-)))
Dr. Felipe
Szokás szerint még a propaganda számlákat sem tudják becsületesen megcsinálni mert ezt is baltával tervezték. Mondjuk amúgyis agyatlanok mind de mégagyatlanabb idiótákkal veszik magukat körül amit jól jelez hogy egy szlovák újságíró lazán megtréfálhatja Magyarország köztársaság nélküli köztársasági elnökét. Idióták.
nemkati
Csak halkan jegyzem meg, nehogy másokat zavarjak, hogy létezik bal ablakos, és jobb ablakos boríték, és ezek mindketten forgalomban vannak. Az viszont igaz, hogy a jobb ablakos boríték az elterjedtebb. Persze ha a számlát kibocsátó felhalmozott magának több tonna jobb ablakos borítékot, akkor ráfázott, de legalább végre fogynak a bal ablakosak is. :)))

Az valóban igaz, hogy a címzett és a kibocsátó adatait tartalmazó blokkot nem nagy vaszisztdasz felcserélni, és így nem kell kidobni a tonnányi jobb ablakos borítékot.
Azért vagyok bátor mindezeket rendkívül halkan megjegyezni, mert szoftverfejlesztő (magyarul programozó) vagyok, és rengeteg hasonló programot készítettem. A laikusoknak mondom, hogy egy programmal (nem titkárnővel!) előállított hivatalos levél, értesítő, számla, akármi fejlécének áttervezése max 1 óra munka, egyszerűbb esetekben pár perc. Mint ahogy ez az egész probléma sem érdemel ennél több foglalkozást vele.
sport50
@entero: látod így még te is baloldali leszel!!:D
No_Fidesz_No_Problem
@nemkati: És miért van erre szükség? Miért kellett felforgatni a teljes számlaképet, amiatt, hogy helyet csináljanak a háromsoros propagandának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.