A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint Orbán Viktor miniszterelnök jól képviselte Magyarország érdekeit, aminek az lett az eredménye, hogy az ország sikeresen került ki az európai uniós költségvetési tárgyalásból, és nagyon sok pénz áll rendelkezésére 2014 és 2020 között, több, mint a most záruló hétéves ciklusban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
..." és nagyon sok pénz áll rendelkezésére 2014 és 2020 között,..."
Lesz mit eltapsolni, elosztogatni...mint eddig !!!
csegala
@tűzróka1939: Nekem még akkor is sok lenne, ha minusz 1 lenne belőle. Csak elgondoltam, ha olyan marha jól ért mindenhez, milyen lenne egy olyan ország, ahol sok-sok kis Orbán szaladgál. Ő lenne a miniszterelnök, de a WC pucoló is. Az lenne az igazi szárnyalás. A WC pucoló Orbán mindig mindenben igazat adna a miniszterelnök Orbánnak. Képzeld el a békemeneteket!
tűzróka1939
@csegala: Amilyen agyatlan képes saját magával összeveszni :)) Elképzeltem a sor Orr bán emberkét . Elborzadtam a látványtól . Brrrrrrrr .
profon
@Manno István: Nem tudom mit szedsz ,de én is kérek belőle ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.