A vélemény fontos, és jó, ha valakinek van véleménye. Még jobb, ha azt ki is nyilváníthatja. De az autonóm vélemény, mégiscsak jó. Mert jelzi a gondolkodási autonómiát. Jelzi, hogy nem egy formális vagy informális gondolati háló akarat nélküli végrehajtója valaki. Nem csak akárhányaska a szellemi Borg rendszerében. Neve van, és felelőssége. Személyes neve, és adott esetben önállósága egy adott pozícióban.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@Manno István: Dugulj el te barmok barma...
hallgatag
@tűzróka1939: Barommannónak hiába magyarázzuk !!!
Manno István
Az AB dontésének köszönhetően vihetitek magatokkal a sarlót, a kalapácsot, na meg a horogkeresztet. Örüljetek!!
tűzróka1939
@hallgatag: Olyan bosszantó tud lenni szerencsétlen . Elolvassa a címet oszt löki a trottyesz sódert :)) No mög a listákról sem feledkezzünk el . Az ilyen korlátolt embereknek köszönheti őtuskósága a hatalmát . Tudod az a furcsa ha kérdezel tőle valamit vagy eltűnik vagy nyomja a listát .
tűzróka1939
@Manno István: Te hígagyú !! A hőn áhított vezéred táborában keresd a komcsikat !! Ott találsz bőven . Mit gondolsz miért fosnak az ügynökakták megnyitásától ? Érdekes az MSZP,DK,LMP,JOBBIK nem fosik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.