Várná az ember, hogy végre igazi botrány legyen a nyilvánosságra került tényből: neonácik-újnyilasok osztogattak kollégiumi helyeket, ösztöndíjakat Magyarország legjobbnak tartott egyetemén – és csak remélhetjük, hogy másutt nem… Ám ha maga Balog, a hibbant nevű minisztérium első embere közli, hogy “diákcsínyről” van csupán szó… Akkor nincs is semmi baj, ugye?! Félelmetes emberek ülnek a magyar országgyűlésben – van, ki neonáci létére még cigány nőt is “ledöfne”… Igazából föl sem kapja a fejét erre senki. Nincs ebben semmi különös – annyi mindent mondanak az ország házában!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szepwilly
@varirmag: Neked nagyon jol mehet,hogy nem latsz tovabb!Miert nem lehet masnak mas velemenye,nyilvan akinek nem tellik annyi földi jora az maskep latja a dolgokat.Apolitikaba nem akarok bele folyni,mert normalis orszagban ilyenek,mint nacik,meg kurucok es egyebb szarok nem fordulhatnak elö!Nem beszelve a masirozo,fenyegetö ludtalpasokrol.Ezzel nem a"kissebbseget" vedem,de itt a törvenykezesnek a rendszernek kellene tenni valamit.Es azert szar az orszag,mert ilyen szelsöseges dolgokat eltür.A nagybani lopasokert miert nem vagy felhaborodva,itt most nem az apro emberekröl beszelek hanem egy kicsit fentebb,hat ezert is szar az orszag.Es azok ott fent mar reges regen többször eladtak nem az orszagot hanem a nepet es nem harminc,hanem harom-negy ezüstert.Mindezek Tegen nem zavarnak,hat ezert is szar az orszag,de mindenki remeli velem együtt,hogy jön a valtozas es legalabb valamivel jobb lesz nem csak neked hanem a nepnek az ehezöknek.
csegala
@szepwilly: Szívemből szóltál! Szeretem ezt az országot, de amit vele csinálnak, arra a szar, enyhe kifejezés.
varirmag
@szepwilly: Hogy nekem jól egy vagy sem az rám tartozik. Amim van azt nem a szél fújta össze, megdolgoztam érte. Az iromány "szerzőjének " valószínűleg sokkal jobban megy mint nekem vagy Neked. Most tömegével bújnak elő az ilyen mocskolódó, nácizó,nyilasozó,fasiztázó bértolnokok. Akkor amikor szétprivatizálták az országot,amikor (Horn) eladta az összes közműszolgáltatót,amikor a BKV száz milliós jutalmakat osztogatot,amikor a falvak és városok lakosait sorba kirabolták,meglopták,meggyilkolják ,az öregekre rátörik az ajtót, amikor már egy mobil telefonért leütnek, amikor 12 éves gyerekre késtfognak,amikor az orvost,mentőst,tanárt vernek, na akkor miért nem harsogtak,harsognak ezek a bértolnokok??? Most üvöltöznek, mocskolódnak de hogy mit kellene tenni,esetleg hogy ők mit tehetnének ( a nácizáson kívül !!!) arról véletlenül sem írnak egy árva szót sem.
Sokan vagyun akiknek nehéz az élete de tesszük a dolgunkat. Nem mocskolódunk,fröcsögünk,nácizunk,pedig bennünket nem fizetnek meg olyan jól mit az ilyen bérrettegő bértolnokokat
A Tündik bündije
Puffoghat mindenki kedvére, de attól még így van. Nyakig ülünk benne...
szepwilly
@varirmag: Neked is sok mindenben igazad van akkor privatizaltak most a magannyugdij,a csokosoknak az osztogatas az oligarhak,ezt neked is latnod kell!
A közbiztonsagot ki akarta ket het alatt rendbe tenni ki igert egy millio munkahelyet,en nem mert nekem nincs ekkora lehetösegem.Talan ez az orszag legnagyobb szegyene a közbiztonsag es a bünözök.Kerdezem en,mint laikus,hogy lehet 300m meter magas vezeteket egy ejszaka ellopni,nekem kene en az idegessegtöl vegig fosnam a labamat,kik kepesek ilyesmire,meg a sok gyilkossag rablas gondolod,hogy az tetszik valakinek,csak a modszerek,Erös felelmet teremtö törvenyek es egy erös rendörseg kellene,nagyapam csendör volt (nem szegyelem!);de Ö meselte,hogy eleg volt ha a kocsmaablakbol meglattak csak a darutollat mire ö beert a kocsmaba halalos csönd volt..
Addig mig a rendör nincs megfizetve vagy lekever egy pofont es öt hurcoljak a birosagra es kirugjak az allasabol,mit varsz!?
jancsik68
@varirmag:Ennyire fáj az igazság? Ami szar,az szar.Sajnos teli vagyunk nácikkal, korlátolt felfogásu mélymagyarokkal,akik öregeket,nőket ,gyerekeket képesek ijeszgetni,lelövöldözni.Nekik köszönhető,hogy itt minden ilyen szar!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.