Az elmúlt négy év kormányzati politikája kettészakította a társadalmat. Sokszor családon belül is nagy a feszültség. Ám egyes famíliákban még a jelentős nézetkülönbségek ellenére is fenntartható a békesség. Kövér József, az MSZP pápai alelnöke - a Fidesz-alelnök Kövér László nagybátyja - úgy véli: a nyugalom receptje egyszerű. A családi asztal mellett kerülni kell a politikát. Persze ő könynyű helyzetben van. Mint mondja, a Kövér családban túlsúlyban van a baloldal. .

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@kukac50: A Fidesznek minden adva volt, hogy jó irányba vigye az országot, és az emberek gondolkodását is jó irányba vigye. De akinek annyira mélyen van az erkölcsi mércéje, mint ezeknek, az képtelen példaképül állítani a tisztességet.

Azt kellett volna sulykolni az emberekbe, hogy együtt, egymásért kell tennünk a legtöbbet. Ehelyett azt mutatták be, hogy az ölükbe hullott hatalommal nem csak éltek, hanem alaposan vissza is éltek.

Ha az a példa, ahogy ők terelték ebbe a hatalomba és a hatalom által kegyelt, jutalmazott csoportba a nekik tetsző embereket, ugyanakkor hogyan alázták meg és semmizték ki azokat, akiket értéktelennek tartanak, akkor a jövő nemzedékét ne ők tanítsák erkölcsre, akár nem dohányoznak nem isznak, házasságban élnek, saját gyerekeket nevelnek és nem néznek otthon szexvideót, akkor se!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Elképzelem hogyan zajlik egy családi ebéd náluk... a rőzsebajszú oda is állít a katonáiból és kivezetteti velük azokat akik nem értenek vele egyet:)
Kicsit sós a leves? Még elmegy... de hogy csomós lett a rántás a tökfőzelékben, az már irgum-burgum:)
entero
@yazo64: Nálunk soha nincs vita a politikában. A család látja, hogy jó minden úgy, ahogy van. Persze pedagógus párom néha felveti, hogy ha én nem volnék, akkor azért volnának ellenvetései, mert havi 170 ezerből nem tudna megélni és 5 gyereket felnevelni. Ilyenkor én azt mondom, hogy ha én is ennyit keresnék, nem is volna 5 gyerekünk. Ezzel le is van zárva.
entero
@buboska: Miért írsz mindig ennyire idegből? Minden mondatod után vagy 3 felkiáltójel van. A mondatok után pedig következik ugye a pont, vagy bármilyen írásjel, és utána szóközt szokás hagyni. Ezeket nem sikerült még megtanulnod ennyi idősen? Pedig nagyon okosnak állítod be magadat, miközben a helyesírás is komoly gondokat okoz.
yazo64
@entero: Pl. ahol alapból van 5 gyerek mert a szülők be tudták vállalni, időközben a fidesz "áldásos" tevékenysége folytán munkanélküliek lettek, mit csináljanak a gyerekekkel? Küldjék vissza a gólyának?
Na ők, sőt a hasonló vagy még szörnyűbb helyzetben lévőknél sem fog megcsördülni a tányér az asztalon politizálás miatt, mert van egy sanda gyanúm hogy egyik fél sem a most hatalmon lévőt fogja dicsőíteni...
vukkocska
Abban tévedett a rokon,hogy nem az utóbbi négy év szakította félbe az országot, hanem a fidesz színrelépésével kezdődött, 1998-ban, amikor elkezdte a minősítést a jobb- és baloldal között. Az hittem, totálissá tette az MSZP kormányzása idején. Tévedtem. Most már nem ketté van szakadva az ország, hanem kb 20-80 %-ra. Kb 20 %-nak jó a fidesz politikája, a többi meg szívja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.