A baloldal újra be szeretné vezetni a tandíjat, amivel megakadályoznák, hogy a szegény családok gyermekei a megfelelő tudáshoz jutva boldogulhassanak az életben - mondta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján a fideszes Kucsák László. Az Országgyűlés oktatási bizottságának tagja a baloldali ellenzék csütörtökön lezárult oktatáspolitikai egyeztetéssorozata kapcsán kijelentette, ugyanazok ültek egy asztalhoz, akik korábban tönkretették az oktatáspolitikát, akiknek tevékenységét bezárt iskolák, megcsapolt pedagógusbérek, fenntarthatatlan felsőoktatási intézmények, elbocsátott vagy megalázott pedagógusok jellemezték.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Miről maradtam le!? Baloldali kormányunk van!? :-D
kacsa0707
@leszúrt rittberger: Mert unatkoztak a "hallgatok", és tanulás helyett jobban tetszett nekik a balhé, és a kitüntetésekre fogva még egy félévet halaszthattak.
a Pepita
Majd "hallgatói hozzájárulásnak" nevezik a tandíjat mint a fitymáresz, és akkor rendben is lesz a dolog...
csegala
Bajnai megint elmondta Rogánnak, hogy mit akar?
profon
??? Azaz ??? Vagyis ??? De most tényleg ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.