Puskás Ferenc özvegye berágott az MSZP-re, mert a párt azt állította Fidesz-ellenes kampányfilmjében, hogy férje tehetséges és szabadságszerető ember volt. A Propeller kommentelői meg Puskásnéra rágtak be a berágás miatt. Berágás berágást követett, idéznék a kommentekből. "Én meg berágtam Puskásnéra. Hazajöttek öreg napjaikra, mert valamiből meg kell élni. Nemzeti hőst csináltak egy olyan emberből aki megtagadta a hazáját és a népét, az adófizetők pénzén súlyos milliókért temették el. " "Puskásné jobban tenné ha hallgatna! Vajon miért szöktek meg az országból?? Bántotta valaki őket?? 25 évig miért nem jött vissza? Mert disszidáltak!!! Azt hiszem, náluk senki sem élt jobban abban az időben!!! " "Puskásné ne beszéljen üldöztetésről, Öcsi Rákosiékat nagyon is kiszolgálta, és azok nagyon is megbecsülték. Jelleméhez hozzátartozott a pénz feltétlen szeretete és Ő akkor nagyobb pénzt látott kint. Ezt meg is kapta ezért nem jött később sem haza amig ezt ott megkaphatta. Mikor nem,...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

164 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Jééééé! Benne vagyunk a tévében. :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@kata53: Ez már teljesen más, így tökéletesen érthető...
Pilóta
@kata53: 20:07
Láthatod, hogy a kiscickom főállású kommenter:-)))
Csizmás Kond
@Pilóta: Persze de ingyen és díjmentve, ugyanis ezt egyfajta szórakozásnak tekintem nem megélhetésnek.
Csizmás Kond
@Pilóta: Amúgy hogy fogalmad legyen miért voltam itt végig a hétvégén, mert nagyon meghűltem, köhögtem, lázam volt, a munkahelyenről is hazazavartak, hogy ne fertőzzek, és mivel nem tudok sokat az ágyban lenni ezért két nagy takaróval a hátamon itt tüsszögök a gép előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.