Mutyilandban belefér, hogy háromnapos lódögöt daráljanak a nemzeti színekkel felpántlikázott parasztkolbászba. Arról beszélt egy Zala megyei lókereskedő egy riportműsorban, hogy a marha- és disznóhús hiánnyal küzdő magyar vágóhidak szívesen fogadják a kétes eredetű lóhúst, beleértve a több napja elhullott állatok tetemét is. "Nem fontos élő lovat behozni, jöhet elpusztult ló is” – hangzott el a műsorban, majd az is kiderült, a vágóhidak biztatását követően a kereskedők nem csak élő állatot, de elhullott lovakat is vittek feldolgozásra. A tetemekből állítólag parasztkolbász készült. Lovas nemzet vagyunk, nem igaz? A riportalany szerint a hazai gyártású hentesáru egy része azért van túlfűszerezve és túlpaprikázva, hogy a fogyasztó ne fogjon gyanút, miféle kétes alapanyagokból készülhettek valójában ezek a termékek. Döghús, állati hulladék, sok paprika: ez a parasztkolbász receptje Magyarországon. A szegények szerencsére nem esznek döghúst Magyarországon. Nekik nem telik...
Döghúst zabál a magyar középosztály
Forrás:
maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Kapcsolódó cikkek
Népszerű az Interneten
Nagyvilág
- 2024. April 23., 16:06
"Nemcsak a Nyugat, de már Putyin sem bízik Orbán Viktorban"
Itthon
- 2024. April 23., 15:31
Menczer Tamás a béremelésük elveszítésével riogatja a pedagógusokat
3 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás
További ajánlatok
Itthon
- 2024. April 23., 06:32
Eddig szitokszó volt Bokros Lajos neve, most a sokszor elátkozott csomagja menthetné meg az országot az államcsődtől
Itthon
- 2024. April 23., 09:24
Most már nyomozhat Lánczi Tamás – Egy eredeti ÁVO-s kabátot kapott mindehhez ajándékba
Bár láttam már ázsiai videokat ahol bizony még nagyon mocorgott az élelem,mikor ették.