Mutyilandban belefér, hogy háromnapos lódögöt daráljanak a nemzeti színekkel felpántlikázott parasztkolbászba. Arról beszélt egy Zala megyei lókereskedő egy riportműsorban, hogy a marha- és disznóhús hiánnyal küzdő magyar vágóhidak szívesen fogadják a kétes eredetű lóhúst, beleértve a több napja elhullott állatok tetemét is. "Nem fontos élő lovat behozni, jöhet elpusztult ló is” – hangzott el a műsorban, majd az is kiderült, a vágóhidak biztatását követően a kereskedők nem csak élő állatot, de elhullott lovakat is vittek feldolgozásra. A tetemekből állítólag parasztkolbász készült. Lovas nemzet vagyunk, nem igaz? A riportalany szerint a hazai gyártású hentesáru egy része azért van túlfűszerezve és túlpaprikázva, hogy a fogyasztó ne fogjon gyanút, miféle kétes alapanyagokból készülhettek valójában ezek a termékek. Döghús, állati hulladék, sok paprika: ez a parasztkolbász receptje Magyarországon. A szegények szerencsére nem esznek döghúst Magyarországon. Nekik nem telik...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Silver
Eddig minden húsétel amit fogyasztottam döghúsból volt,szerencsére nem kellett a konyhában körbe rohangálva vadásznom rá és úgy harapdosni.
Bár láttam már ázsiai videokat ahol bizony még nagyon mocorgott az élelem,mikor ették.
Nakimaga
"A szegények szerencsére nem esznek döghúst Magyarországon. Nekik nem telik se feldolgozott húskészítményekre, se felpántlikázott parasztkolbászra."--ha ez vigasztalás akarna lenni,nagyon sokra mennek vele,míg éhen pusztulnak!
GeoCravker
@Silver: igen nekem is ez jutott eszembe. Valahogy nem vonz az a fajta konyha, amikor még mozog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.