Az étrend megváltoztatása akár már 6 hét alatt képes jelentősen csökkenteni a gyulladás kockázatát, így a súlyos krónikus betegségek kialakulásának esélyét is – állítják az Aucklandi Egyetem kutatói. “A gyulladás számos krónikus betegség kiváltó oka, illetve katalizátora lehet, köztük az Alzheimer-kór, különféle kardiovaszkuláris betegségek, bizonyos rákfajták, számos autoimmun betegség, a reumás köszvény, a Crohn-betegség és a 2-es típusú diabétesz is összefüggésbe hozható a gyulladással” – mondta Lynette Ferguson, az Aucklandi Egyetem táplálkozástudományi professzora.

Feltöltő: Antica
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.