Kedd délután a Debreceni Tankerület Igazgatója értekezletet tartott az iskolák igazgatóinak. Örömmel láttuk, hogy Igazgató Asszony jó egészségnek örvend! " - írja levelében az értekezleten résztvevő, a kilétét természetesen titokban tartó bennfentes, aki elárulta nekünk, az igazgató asszony "szükségét érezte annak, hogy minden jelenlévő igazgatót elmarasztaljon", amiért a Cívishíren egyes cikkek utáni hozzászólásokat a teremben helyet foglaló igazgatók közül valakinek vagy valakiknek tulajdonít.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Eszem megáll, hogy mit megengednek maguknak egyes pártvonalon felkapaszkodott emberkék.
Rákosi szelleme tényleg újraéledt a fitymáreszben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
@Mobil123: Vajon a tanárok, hogy fognak "dolgozni" (oktatni,nevelni) ha a hatalom a nyakukba liheg ? Most ha a félsz benne lesz a tanárba akkor az az oktatás színvonalát csökkenti . Ha meg szembeszáll a "rezsimmel" oda az állása . Nem jó ez így . Persze a nebulók is kivannak téve a hatalom irányította "népnevelő" oktatásnak .
Mobil123
@tűzróka1939: És sajnos ráadásul most is vannak nem igazán elkötelezett hivatású tanárok, akik nem is tudom miért vannak ott. Mert ugye a fizetés nem igazán kecsegtető, és ezek után kész rémálom lesz a helyzetük.
tűzróka1939
@Dr.luigilongo60: Ez már egy új szellem : Éljen Orbán Pajtás ! Nem kell a Rákosi szellemnek újra élednie a trottyeszben . Mindíg is ott volt . Csak eddig szunnyadt . A gazdatest most kerűlt hatalomra .
tűzróka1939
@Mobil123: Ha megakar élni muszáj neki tanítani . Mondjuk annyit is ér az ő munkájuk .
Mobil123
@tűzróka1939: Nekem mondod?! Most kerestem a lány mellé angoltanárt, és első óra után meg volt a véleménye az iskolai tanárról. Megcsinálták a házit, és a nehezet házinak adta fel , a könnyűt meg az iskolában megcsinálták az órán, Olyan szavak voltak a háziban ami a szótárban nem volt benne, csak interneten segítségével lehetett volna megcsinálgatni.
almosd
Húúúú micsoda fegyelem ,aki nem nyal egyszerre nem kap mézet estére ,(netán főbelövést).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.