Értelmiségi apukák vetkőztek ki magukból Kövér legújabb komcsizása miatt a Facebookon. Van itt minden, mint egy jól sikerült lagziban: bajszos tahó, tróger, bajusz mögé rejtőző szar, kapanyélre húzott darabnyi sertésbél, debil karrierpatkány, kis barna folt a történelemkönyvben, sőt, még a dílerkedés és a tudatmódosító szerek is előkerülnek. Részletek a posztban!

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Aki szelet vet, vihart arat.
Az a szégyen , hogy ez fehérjehalmaz állítólag közjogi méltóság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariabloghu
@A Tündik bündije: "Van egy pont, amikor betelik a pohár, és akár helyénvaló akár nem, az embernek kozmetikázás nélkül ki kell mondania azt, amit gondol"

Pláne, ha a címzett csak a kokiból meg a sallerből ért, és ezt azzal is bizonyítja, hogy ő maga, mármint az aktuális hatalom, gyilkosokat uszít negyvenkilós bölcsészlányok ellen.
mariabloghu
@entero: "Akkor 2014 - ben nem is szavazás lesz majd?"

Nem hát, 2014-ben nem választás, választási csalás lesz, ha csak előtte akkora balhét nem provokáltok, amire hivatkozva kihirdethetitek a szükségállapotot és elnapolhatjátok a választási csalást.

Na majd akkor fogjátok megtudni, mekkora kokit meg sallert képes nektek lecsavarni a magyar.
entero
@mariabloghu: Most éppen magam alá csináltam ijedtemben...:-)) Beszélj csak hülyeségeket, nem lesz itt szükség semmiféle csalásra meg provokációra. Az MSZP éppen ezt teszi most a hóhelyzet miatt, de kevés sikerrel.
nahát
@mariabloghu: nem korai még magyarázni a baloldal bukását? Menjél inkább írjál a blogodba egy újabb mocskolódást, had nevessek ismét!
jancsik68
Szeretnénk tudni,miért zavartak el Bajorhonból?,mert anno a németeknek elege lett,egy törpe hülyéből,nem kellett nekik egy undoritó másolat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.