Retro plakát hamburger helyett gigaszendviccsel kínálja az amerikai romlottság szimbólumát, a Coca Colát. Na de mi bújkál a salátalevelek között hamburgerhús helyett? És mi ez a háziszőttes a modellcsajon? A kép alá írt kommentekből sokat megtudunk arról, mit gondolnak a mai fiatalabbak a kádári Magyarországról, illetve hogyan emlékeznek vissza az idősebbek arra a korra, amikor a Coca Cola akkora kincsnek számított, hogy az emberek azt adták a fiatal pároknak nászajándékba.

Forrás: maria.postr.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Kádár alatt nem ettem,mert Kádár nem helyezte magát az emberek fölé,de a szocializmus építése idején volt lakásunk,autónk,nyaralónk és disznót is vágtunk!Volt az országnak mezőgazdasága,állattenyésztése és gépipara,kohászata!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
@jancsik68: "Kádár alatt minden normális magyar ember ehettett sonkát,kolbászt,ami ebben az országban megtermelődött,nem mint most,amikor valami jobb kajáért husvétkor a Baján kell sorban állni." irod előbb. Hát igen.

Most még a burgonyát de az alapvető élelmiszereket sem tudja megfizetni a lakosság 70%-a de van világutlevele. Igaz azt nem lehet megenni.
varrólány
Mit mondjak az még sonka volt nem ilyen nem is tudom minek nevezzem.
De az ára a mainak meg sok
szaboria1
@jancsik68: Milyen érdekes most nem közöltek képeket a Húsvéti sorbaállásról az M1-en.
jotta
Kapott itt valaki Coca Colát nászajándékba?
full
Igen.Finomat,és paraszt sonkát ,és paraszt kolbászt.Vissza sírom azt az időt.Volt nyugalom,Béke,Szeretet,Biztonság,tudtunk építkezni,mellette üdülni az egész családdal,és volt biztos kiszámítható munkahely...tovább is van mondjam még!!!
SLAakku
"Az élelmiszerek íze már nem arra utal, hogy a termék természetes összetevőkből és hagyományos módon készül, hanem már csupán szintetikus úton előállított esztétikai jel. Az élelmiszeriparban lassan már semmi nem az, aminek látszik. A minapi lóhúsbotrány nyomán kiderült, hogy elhullott lovak húsából készült kolbászt nemzeti színű címkével ékesített parasztkolbászként adták el- Egy húsipari szakember elárulta, amit régóta sejtettünk. A lóhús mellett szerinte Nyugatról ideszállított állati szemetet is beledolgoznak a magyar húskészítményekbe, például disznómirigyet. Hozzátette, azért fűszerezik túl a húskészítményeket, ne derüljön ki, hogy húsipari melléktermékeket tartalmaznak. Ő például ezért is undorodik a töltelékáruktól. - Valakinek most már el kell mondani az igazat - jegyezte meg."

"Paul McCartney -megteheti- soha nem lakik olyan szállodában, amelynek bármelyik porcikáját állati eredetűnek tartja, miként étlapon sem tűr meg húsételeket. Mintha látta volna, miből készül a parizer, mivel etetik a sertéseket, s tudná, miért zuhanyoztatják a kolbászt és sejtené, hogyan verik át az élelmiszerek a szervezetünket. Nekünk pedig itt a lósajt és az embriószövetes üdítőital."

www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=81538

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.