Széles Gábor korábban már írt a Facebookon arról, hogy nem kell sokat várni és a "haza fényre derűl". Na jó, nem pontosan ezt mondta, hanem azt, hogy már csak őszig kell kibírnunk valahogy és akkor valami olyan csodafegyvert mutatnak be, amivel első körben világhatalom lehetünk, aztán pedig a határ a csillagos ég. Most itt a következő menet.

"Mi történt? Kiszált a kalitkából a "madár".Három órán keresztül hibátlanul repült.Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát..." - írta Facebook oldalán Széles Gábor, aki többek között a Magyar Hírlap tulajdonosa.

A kommentelők persze azonnal elkezdték faggatni, aki finoman bár, de azért elcsepegtetett néhány infót a dologgal kapcsolatban. Többek között azt is elárulta, hogy szabadalommal védett, az ártárgyalások megvoltak, az első teszteknek is vége és talán nem is kell őszig várni a csodára.

A Propeller.hu teljes mellszélességgel drukkol azért, hogy sikerüljön nekik, így nekünk is.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
1 forintos Széles Gábor, "meg vette" kapta!!! az Ikarust a Videotont és kirugdalta a munkásokat, le amortizálta az épületeket ez ám az ember. Amit ez véghezvitt 20-30 év járna a falak mögött. Ünnepeljék öt is. 2014 hol van még is jönnek a patkányok, a "koncra". Van még mit el lopni ezek szerint!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bórembuk
@Dr.luigilongo60: Nem dolgoztál te ott, csak a napot loptad. Egyébként, meg neszólj bele abba, amihez semmi közöd.
Bórembuk
@orogordog: Szerencse, hogy nektek meg van. Mi is lenne velünk nélkületek.
Dr.luigilongo60
@Bórembuk: Hú de okosnak képzeli magát itt valaki, te aztán tudod a tutit mi?

Te is ilyen "jólképzett" hajcsár voltál ott, perzse azoknak biztos tetszett az ottani meló, főleg a nulla empátiával rendelkezőknek.

Közöm a témához pontosan annyi van mint, neked, aki meg 42 évet lehúz egy helyen, annak vagy a szakértelmével, vagy a a szorgalmával vannak nagy gondok.
Az ilyenekre mondta anno Navracsicska, hogy az öreg barnaköpenyes begyöpösödött szakik, akik képtelenek a váltásra.
Bórembuk
Tudom. Több szakmám, diplomám is van (nem mondva csinált, mint néked) melyet a VIDI-ben jól lehetett hasznosítani, de lehettem volna portás is. A 42 évvel kapcsolatos véleményed (aki meg 42 évet lehúz egy helyen, annak vagy a szakértelmével, vagy a a szorgalmával vannak nagy gondok) mond egy szinésznek, pedagógusnak, orvosnak és még sorolhatnám, de ilyen sőtét alakoknak, mint te és társaid, teljesen mindegy!
orogordog
@Bórembuk: Mutatkozz már be nekem a hátérbe, valahogy úgy érzem valami nem stimmel.
A Tündik bündije
"Őszig kell kibírnunk valahogy és akkor valami olyan csodafegyvert mutatnak be, amivel első körben világhatalom lehetünk"

Már előre félek mi lesz az... netán egy harmadik generációs selmeci-beszéd generátor, ami értelmet ad az eddigi értelmetlen halandzsáinak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.