A villanyáram kisfogyasztói árának tízszázalékos csökkentését a nagyfogyasztók és az állam fizeti meg, a gázszektorban azonban differenciáltabb az árcsökkentés terhének szétosztása - mondta Kaderják Péter...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@entero: igazán megnyugtató hogy téged a gazdád jól tart és ezt a támogatási hányadot mi -akik nem igazán vagyunk vevők a ilyen és hasonló beszólókra és diszkrimináló szemléletre-a hajléktalanokra vagyunk képesek költeni maradéktalanul a saját rezsi csökkentése mellett is.
Magam részéről feltételek nélkül.A saját lakáson ugyanis sokkal többen halnak fagyhalállal,mint az utcán,egyenlőre még és csendben szagtalan,ha hiszed ha nem.AZ ERKÖLCSI HULLÁK velük ellentétben ,sokkal büdösebbek képesek lenni,mint nem lenni.
Nem az zavar,hogy igy gondolod,hanem az hogy így is érzed.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lóherre
@kamazuka: Csak, nem te vagy a lakosság!
dr lóherre
@eberti: Majd meglátod te is (nem ellenzéki) a rezsi emelést.
dr lóherre
@radios45: Tévedsz, mert nem 260 Fő fagyott meg ebben a télben, hanem már 261 Fő.
dr lóherre
@Másik: Nyáron meg több villany fog fogyni, mert melegebb lesz mint télen.
bakegya
@entero: igazad van több -lábon-álló barátom,akkor kell röhögni amikor te mondod,csak ne jöjjön közbe senki- semmi "hülyeség",mint pl ez a rezsi csökönyösség..
S hogy mennyire jó diagnoszta vagy,sikerült megerősítened,nem vagyok pályatévesztett,hasznosabb ha a kezem jár a szám helyett! Igyekezni fogok nem lefagyni a poénjaidon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.