Amikor felkapnak egy témát, akkor nehéz arról nem véleményt alkotni. De nehéz ugyanakkor nem a hatása alá kerülni a kialakuló hangulati hullámoknak. Ilyen Gerendás Péter elköszönő üzenete is, ami szerint kivándorol munkát vállalni. Illetve a fasizálódás miatt, ahogy a leveléből ezt kiemelő hírek mondják. Holott az üzenetben csak az egyik okként vagyon ez megemlítve. A reagálások nyomán a zenész válaszolt, és ebben már egy egész szakma maggyalázása is besorakozott az okok közé.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
""a megélhetésük alapja mégis csak a zenéjük eladhatósága volt. Ha tehát Gerendás Péter nem képes megélni a zenéjéből, akkor elképzelhető, hogy erről nem csak a közönség tehet. ""
Gerendásnak jó utat ! Remélem megtalálja azt a " közönséget" aki elvárásának megfelelően eltartja őt és népes családját. Bár nem hiszem hogy valóban elmegy.
GeoCravker
@varirmag: igen. Benne a pakliban,h.csak egy reklámfogás,mint a bucsukoncertek.
kukac50
Magyarországon nem lehet családot eltartani,a Magyar fizetések ahhoz nem elegendőek!
lenhardtibolya
Nem mondom, hogy ha nem él meg a zenéjéből - ami szerintem pocsék - akkor menjen el dolgozni, mert arról meg fogalma sincs, hogy mi lehet...
varirmag
@kukac50: Vagyunk ( néhány százezren !) akiknek sikerült !!! Kemény munkával,nem siránkozással, nem másokra mutogatással, ahogy Gerendás próbálja.

@lenhardtibolya: Igazad leht !!! :-))
GeoCravker
@kukac50: Valóban vannak bajok. De a pop-műfaj a közönség kiszolgálásáról szól. Nem az önsajnálatról. Nem politikai casus belli, ha egy festő képei nem tetszenek. És nem is az adófizetők felelőssége, hogy tessen.
Ettől még lehet überpocsék a politikai helyzet, de a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.