"Nem zavar, hogy ennyit össze-vissza találgatnak, örülök, hogy a média ennyit foglalkozik ezzel az energiacellával" - írta szerdai Facebook-bejegyzésében Széles Gábor.

A nagyvállalkozó korábbi bejegyzésében még csak annyit árult el, hogy egy bizonyos madárka kirepült a kalitkából és az lesz a nagy áttörés, ha hamarosan sokkal több időt lesz majd képes így tölteni.

Mint írta, olyan siker előtt áll az ország, ami miatt 500 éve nem tapasztalt fejlődési pályára állunk, Orbán Viktor pedig ismét kétharmaddal győz a választásokon.

A teljes bejegyzés itt olvasható.

Kedves Barátaim!Örülök, hogy a média ennyit foglalkozik ezzel az "energia cellával"./Csak zárójelben jegyzem meg,most írtam le először ennek az általam tervezett hivatalos nevét./Abszolut nem zavar,hogy ennyit össze-vissza találgatnak.
Már többször leírtam, hogy egy energia cellánál két féle módon lehet befogni az energiát: vagy nagy feszültségen vagy nagy áramerősségen.Tesla munkásságát hihetetlenül tisztelem és egy szellemi óriásnak tartom.Szerintem az "energia kicsatolásában" ott tévedett illetve ott ment félre, hogy ezt nagy feszültségen akarta megvalósítani.De...szerintem ma már nem ezek a kérdések./Ezeket a kérdéseket a kutatások már eldöntötték./
A kérdés az , hogy hogyan lehet a stabil nagysorozatú gyártást megvalósítani úgy hogy közben tömegével teremtünk munkahelyeket.
Hogy lehet a milliós sorozatgyártás feltételeit megteremteni/mert csak ekkor fogja igazán az emberiség hasznát szolgálni/ másrészt, hogy lehet ezen egységekenek a logisztikáját/150 kg-os egységeknek/ megszervezni valamint a kereskedelmét, hogy a hagyományos energia szolgáltatók ne szembe jöjjenek, hanem együtt "meneteljünk".Ezen dolgozunk./Nem a protótípuson./.De azt se kérdezzétek meg, hogy hány prototípus van és melyik országban nézhető meg.Hívatalosan csak akkor szeretnénk a nyilvánosság elé lépni mikor már a sorozatgyártása beindult./Ahogy ezt még a "madárkának" a szösszeneteimben való felbukkanása elején jeleztem, ezt ősszre várom illetve tervezem.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Drágaszélesúr !

Ha ennyire zseninek teccik lenni, akkor mi a franctól ment tönkre az Ikarusz ?
Talán abban is voltak " szuper "ötletei ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
Széles G.fidessnyik seggnyaló et.nak.az energia cellát már régóta gyártják, Japánban, az Usa ban, pl.elektromos autók energia ellátására, úgy hívják
k Li-nanotech akkumulátor pack,5x6, nagyobb energia sűrűségű mint egy hagyományos gk.i akkuja,
70-80db. Cellát is összekapcsolnak, hogy meglegyen az autó +hajtásához, szükséges 200-280V feszültség,
Az alacsonyabb fesz.gű rendszerek nem gazdaságosak, és az elektromotorhoz vezető 1,5cm vastag kábel pl.48V-nál 5cm.vastag kellene hogy legyen, ez nem kivitelezhető, egy személy gk.ban,
maria.postr.hu
Kozmikus energiát elektromossággá alakító kütyü tervrajzát kínálja 47 dollárért egy külföldi honlap.

Nem lepne meg, ha Széles Gábor nagy találmánya abból állna, hogy ő is megrendelt volna egy ilyen 47 dolláros, a netről PDF-ben letölthető, vagy valami hasonló infótermék-csomagot, megtetszett volna neki a lehetőség, lefordíttatta, a magyar igényekhez igazította volna, és beállt volna viszonteladónak, vagy egyszerűen csak lekoppintotta volna.

A gyártósor meg talán ahhoz kell Szélesnek, hogy a házi erőmű összelegózásához árult, és semmi mással nem helyettesíthető "speciális" alkatrészeket legyártsák rajta. A hazai gyártású alkatrészek talán nem jönnének ki 100 dollárból, de két-három év alatt azért a magyar háztartásoknak is megtérülne a befektetés.

Ez persze csak az én véleményem.

maria.postr.hu/ez-lenne-szeles-gabor-energiacellas-titka
radios45
@maria.postr.hu: veszel 2db.150W-os napkollektort,egy 800W os invertert, és két db. 120Ah/24V solar akkut, felszerelteted, beépíted, odahaza, és nem kell áramszámlát fizetned.
A 180L hűtőtől a világításig, 2-3db.tv. +szám.gépig minden működik, a rendszerről,
Az elektromos bojlert leszámítva, de az amúgy sem gazdaságos, xarul melegiti a vízet, zabálja az áramot.
Egy jó minőségű hosszú élettartamú napelemes rendszer 15évig is üzemel, hatásfok csökkenés nélkül, felhős időben is!
Nem romlik el, az inverter pedig ritkán.
miazavalami
@amaramaistanna: Ja? A cellájában hordja az energiát? :-))
jotta
Végülis jó hír. Ha ilyen atomtudósok támogatják a vezírt, hamarosan vége a pünkösdi királyságnak.
kkalman
@Pisti271: Lehetett kapni, azt hiszem NDK gyártmányú rádióépítő játékot is, amellyel valami 8-10 féle rádióvevő készüléket, lehetett összeállítani, köztük a detektorost is. Nekem is volt, és még a gyerekeim is megismerkedhettek a segítségével a rádiótechnika rejtelmeivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.