Nem kellene beérnie a Békemenetnek azzal, hogy a lengyel Solidarność logóját másolja! Miért nem próbálkoznak más brandek egyedi azonosításra szolgáló grafikai szimbólumainak a koppintásával is, hogy végül egészen biztosan megtalálják a leges-leges-legjobb megoldást? Teljesen biztos vagyok benne, hogy egyik világcég se bánná, ha az ő logójukból merítene ihletet és inspirációt a Civil Összefogás Fórum, pláne, ha még a Békemenet és az érintett világcég küldetésnyilatkozata között is nyilvánvaló lenne a párhuzam. Íme a tizennyolc tuti Békemenet-logo:

Forrás: maria.postr.hu
Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
rá kellene írni még lengyelül,románul stb.is!!!
A Tündik bündije
Valami csiricsáré logó kell, jelezve a menetben résztvevők sokszerűségét. Mondjuk narancsszínű alapon vonuló, nyelvlógató zombik hada, felettük rózsaszín égbolt, amelyen a nagyvezír a sors azeri baltáját lengetve tárja ki népe fölé karjait, miközben selmeci vaníliás karikákat szór, és a zombinép a kövérlaca bajszáról alácsöpögő zsírcseppek után áhítozik. A bal alsó sarokban ketrecbe zárt Angela Merkel, jobbra egy tőrrel átdöfött régi alkotmány, interaktív logókban pedig aláfestésként dajcstompika szólamai.
maria.postr.hu
@A Tündik bündije: Ez már nem is logó lenne, hanem egy monumentális freskó a felcsúti Fociakadémia nagytermének a falán :D
A Tündik bündije
@maria.postr.hu: Annak viszont kiváló... Fő helyen kell majd kifüggeszteni a Führer pallace-ban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.