Cudar világot vetít elénk a Jobbik, cudart, és még meg sem kell majd hozzá várni, hogy kormánytöbbségük legyen: rövidesen benyújtják a törvényjavaslatukat az arra érdemesek kémiai kasztrációjáról és a nem túl vagyonosak rendőri, adóhatósági átvilágításáról, ellenőrzéséről. Hogy ki lesz arra érdemes? Azt majd ők mondják meg. És ki hajtja végre? Majd a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, és annak kétes tagsága.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Én elkezdeném kézi erővel építeni az autópályát meg ,ha jól láttam pár 100 hektár föld parlagon áll biztos lehetne termelőszövetkezetet létrehozni ami lényegében nonprofit lenne így a más munkások is jól járnának hiszen nem külföldi trágyát kéne enni és a tsz ben dolgozóknak is lenne munka.

Nem elvenni kell a neveletlen ,tanulatlan gyerekeket hanem elküldeni a katonaságba!Vagy kinevelik vagy belerokkan és nem csak kamu papírja lesz..

A jobbiknak nem a rendes körülmények között nevelt,tanult,ápolt gyerekekkel van baja. Lehet neked 50 gyereked is ,ha normális körülmények között nem bűnözőt nevelnek belőle. A probléma az ,ha valaki átmeneti lakásban él és 5 kölköt csinál akik büdösek,lopnak és buták is.Sajnos van ismerősöm akinek a gyereke 5 éves és bizony szokta mesélni a lakatosék miket csinálnak..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@sonderkommando: Az már megint egy másik feladat.Csak sorban.
Igen, előbb a bűnözőket kellene bezárni,hogy ne szaporodjanak.Legfeljebb a börtönben egymást dughatják.Bár újabban hazaengedik őket szabadságra.Csinálhat gyereket dögivel.Szép kis törvények!
sonderkommando
@darwin: Nem jó ez így. A rendszerrel (emberi méltósághoz fűződő jog, emberi jogok, stb.) úgy élnek vissza ahogy lehet és tudnak. Negatív diszkriminatív eszközök nélkül a cigánykérdés és a bűnözés (sok esetben a kettő ugyanaz, ez a legrosszabb) soha a büdös életben nem lesz megoldva. Erről nem beszélni, hanem cselekedni kellene...
genyó kapitány
Mielőtt elszaladna egyesekkel a csikó.
Kémiai kasztrációval azokat jutalmazná a jobbik, akik szexuális bűncselekményt követtek el. És ha jól tudom a visszaesőket.
entero
@dzurinda: Sajnálom, ha neked ez gondot okoz:-))
entero
@nemkati: Az eddigi kommentjeidből ezt szűrtem le.
dzurinda
@entero: Semmi baj, ez minden jóérzésű embernek gondot kellene, hogy okozzon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.