Selmeczi úgy nyilatkozott, hogy "a betörők fékmilliós kárt okoztak". A székháznál úgy hallottuk, hogy mindösszesen egy ablak tört be az épület udvari bejáratánál és a székházfoglalók szerint ez is egy ott dolgozó lökdösődése miatt történt. Mi viszont meghallgatnánk a másik oldalt is, így beadtunk egy közérdekű adatigénylést a Fideszhez, amiben a tüntetés alatt okozott károk elhárítására vonatkozó dokumentumokat kértük ki. Kíváncsiak voltunk, hogy milyen kár esetében milyen cég, hány emberrel, milyen szerződés vagy megbízás alapján, mennyi pénzért látta el a kárelhárítási munkákat. Egy másik adatigénylés pedig a Fidesz székház őrzéséről szóló dokumentumokról érdeklődött. A kérdés hasonló volt: milyen cég, mennyiért dolgozik nekik, illetve kik voltak ott március 7-én a székháznál. A Fidesz egyik adatigénylésre sem válaszolt, ráadásul az a kínos helyzet áll fent, hogy még be sem tudjuk perelni őket emiatt. Attól függetlenül ugyanis, hogy közpénzt kap a párt, hivatalosan nem látnak el...

Forrás: atlatszo.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Talán mert nem volt semmi? Ha lett volna kár, a rémhír tévé - ismerve a fityeszt - napi 24 órában azt mutogatta volna. Így ez a legjobb bizonyíték arra, hogy semmiféle kár nem keletkezett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Még nem tudták eldönteni, mennyit, mekkorát hazudjanak !
Dr. Felipe
Megint hazudtak a rohadék félázsiaiak. Csak egy blöff volt a "félmilliós" kár.
Hellcat
Mivel nem okoztak semmi kárt,csak a fidesz csinálja a picsáját, meg hazudik mint ahogy azt tette világ életében.
Pálinkafőző Rézüst
Szétverték a székházat! Mi a gond evvel?? Majd valamelyik elvtárs ügyeletes pénzkapkodója felújítja!! Porcelán lesz benne?? :)))))))))
silber13
@Nauta: 20:27-re : De hát mifélefajta beismerést is várnál ettől az emelkedett lelkületű Turul Turulevicstől? Hiszen ártatlan ő, miként azok a földreizélt szerájok! ( Jól van na, Szeráfok!) Eztet al- és felcsútskatulyán ( d.obozon! ) emígyen mongyák.
coyote3
Erről a hülye felszolgálólányról készülnek a szőke nős viccek... Bocsánat minden felszolgálólánytól. Amúgy a fiatalok helyében csúnyán beperelném ezt a kívül szőke, belül sötét pichát a betörők szóért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.