Önkormányzati bérlakásból lakoltatna ki Rogán egy szociális gondozót, ha nincs vevő a Louis Vuitton táskára? Ha egy szerencsétlen, aki egy fideszes polgármester birodalmában bérel lakást, még szerencsétlenebb sorsra jut, és már az önkormányzati bérlemény bérleti díját se tudja kifizetni, és a kilakoltatás szélére kerül, nagyszerű alkalom arra, hogy megalázd. Pláne, ha a nyomorult vélhetően a saját alkalmazottad, mint ahogy azt a poszt végén látható videó alapján gondolhatjuk. Hogyan alázz prolit, ha fideszes polgármester vagy? Íme a rövid összefoglaló 10 pontban: 1. Keress egy szerencsétlen, lecsúszott prolit. Ha találsz egyet, aki neked, vagy a haverjaidnak dolgozik, a te hivatalodtól bérel szociális bérlakást, ráadásul épp kilakoltatás előtt áll, hatalmas mázlid van! 2. Közöld a prolival, hogy megúszhatja a vegzálást, amennyiben főszerepet vállal egy történetben, amely a te nagyszerűségedről, emberségedről és önzetlenségedről szól. 3. Keress othon valami filléres,...

Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maria.postr.hu
@Csizmás Kond: A kommentedből ítélve te egyetértesz azzal, hogy a köz pénzén felkapaszkodott fideszes nímandok bátran alázzák azokat, akiknek egyébként a jólétén és a boldogulásán kellene, hogy dolgozzanak.

Jól értem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@maria.postr.hu: Ja, hogy nem értenek hozzá...és mégis a nagy értők buktak bele, nem gondolod, hogy az azért elgondolkodtatóbb ?
painkiller
Azt sose értettem, hogy ezek mire fel kapnak több 100 ezres fizetéseket.Milyen építő jellegű munkát végeznek?Azt hogy meresztik a seggüket egész nap?
Pálinkafőző Rézüst
Rávettem magam, és elolvastam...Ekkora egy gusztustalan hernyót...Ezeket spirituszban kéne gyűjteni és mutogatni.
maria.postr.hu
@csizmás: Nyolc év kormányzás után elveszíteni egy választást, az mióta bukta?

Szerintem a bukta majd az lesz, amikor a Fidesz veszít 2014-ben, és utána arra a sorsra jutnak, mint az MDF jutott: nagyhangú kormánypártból a kukába.
maria.postr.hu
@marlin: Liszt, cukor, étolaj, kb. 1200 forint nagykeráras értékben... csapataink harcban állnak!

Gondolom, az átvételi elismervény itt is a rezsicsökkentős aáírásgyűjtő ív lesz, mint amikor Tonyóéknál osztották a sonkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.