Önkormányzati bérlakásból lakoltatna ki Rogán egy szociális gondozót, ha nincs vevő a Louis Vuitton táskára? Ha egy szerencsétlen, aki egy fideszes polgármester birodalmában bérel lakást, még szerencsétlenebb sorsra jut, és már az önkormányzati bérlemény bérleti díját se tudja kifizetni, és a kilakoltatás szélére kerül, nagyszerű alkalom arra, hogy megalázd. Pláne, ha a nyomorult vélhetően a saját alkalmazottad, mint ahogy azt a poszt végén látható videó alapján gondolhatjuk. Hogyan alázz prolit, ha fideszes polgármester vagy? Íme a rövid összefoglaló 10 pontban: 1. Keress egy szerencsétlen, lecsúszott prolit. Ha találsz egyet, aki neked, vagy a haverjaidnak dolgozik, a te hivatalodtól bérel szociális bérlakást, ráadásul épp kilakoltatás előtt áll, hatalmas mázlid van! 2. Közöld a prolival, hogy megúszhatja a vegzálást, amennyiben főszerepet vállal egy történetben, amely a te nagyszerűségedről, emberségedről és önzetlenségedről szól. 3. Keress othon valami filléres,...

Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maria.postr.hu
@Csizmás Kond: A kommentedből ítélve te egyetértesz azzal, hogy a köz pénzén felkapaszkodott fideszes nímandok bátran alázzák azokat, akiknek egyébként a jólétén és a boldogulásán kellene, hogy dolgozzanak.

Jól értem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
laszlobihari
Meglehetősen szemét módon járt el roggyant tóni. Csak azt nem értem, miért nem lehet ezt elintézni polgármesterként ha már az ő dolgozója, szociális gondozóként nem kereshet valami jól, legalább erre jutna pénz ha már a többit ell.pják!
Sede
2006-ban a "szociálisan érzékeny" politikus még a saját cipője mellett járt (viseltes farmer, "túlhordott" ing, stb.), bkv-val közlekedett és kb 3 ezer ft. értékű karórát hordott.
Most meg...
MIBŐL? HOGYAN?
Csizmás Kond
Elég idétlen cikk, ha annyira odavan miért nem segít helyette.
Azt még megértem, hogy Rogánt meg akarja alázni de ha tényleg arra szánta a pénzt akkor miért nem ad a kedves cikkíró többet, és azzal próbálna jeleskedni nem egy rágalonfikalmánnyal ?
maria.postr.hu
@Csizmás Kond: A kommentedből ítélve te egyetértesz azzal, hogy a köz pénzén felkapaszkodott fideszes nímandok bátran alázzák azokat, akiknek egyébként a jólétén és a boldogulásán kellene, hogy dolgozzanak.

Jól értem?
Csizmás Kond
@maria.postr.hu: Nem. Csupán azt szerettem volna megértetni, hogy egy segítséget lehet jóindulauan venni vagy lehet megalázónak nevezni.
Az mindegy hogy valaki a szaros pelenkatartója eladásából származó pénzt szánja segítségre vagy a kínkeservesen megspóroltat, a lényeg a segítség.
marlin
@Csizmás Kond: És ebbe mi is a segítség??
Akkor lenne igazad, ha a jövő havi, meg a további bérleti díjakat te (vagy ti) fizetnéd - a hibás bértábla, meg a "Matolcsy-Orbán csomagok" miatt lecsúszott tisztviselő helyett!!
Így csupán annyi, hogy a Rogán "csinált" egy kontraproduktív (annak is silány) önreklámot!!
maria.postr.hu
@marlin: Az igazi segítség az lenne, ha távol tartanák magukat a kormányzástól, mert semmi jelét nem adták annak, hogy értenének hozzá.

És ezzel a gesztussal nem is csak egy emberen segítenének, hanem 10 millió magyar életét tennék könnyebbé és boldogabbá.
tűzróka0919
Eddig sem tartottam embernek a pocos verebet de ezek után még az "állat" jelzőt sem érdemli meg . Az egész bandát el kéne vinni Afrikába az oroszlánok közzé , hogy tanuljanak 1 kis szociális együttérzést !!
Csizmás Kond
@maria.postr.hu: Ja, hogy nem értenek hozzá...és mégis a nagy értők buktak bele, nem gondolod, hogy az azért elgondolkodtatóbb ?
painkiller
Azt sose értettem, hogy ezek mire fel kapnak több 100 ezres fizetéseket.Milyen építő jellegű munkát végeznek?Azt hogy meresztik a seggüket egész nap?
Pálinkafőző Rézüst
Rávettem magam, és elolvastam...Ekkora egy gusztustalan hernyót...Ezeket spirituszban kéne gyűjteni és mutogatni.
maria.postr.hu
@csizmás: Nyolc év kormányzás után elveszíteni egy választást, az mióta bukta?

Szerintem a bukta majd az lesz, amikor a Fidesz veszít 2014-ben, és utána arra a sorsra jutnak, mint az MDF jutott: nagyhangú kormánypártból a kukába.
maria.postr.hu
@marlin: Liszt, cukor, étolaj, kb. 1200 forint nagykeráras értékben... csapataink harcban állnak!

Gondolom, az átvételi elismervény itt is a rezsicsökkentős aáírásgyűjtő ív lesz, mint amikor Tonyóéknál osztották a sonkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.