Az MSZP a kezdettől fogva támogatta a rezsicsökkentést, meg is szavazták a parlamentben, az ellenzéki párt ugyanakkor a nagyobb, igazságosabb és munkahelyteremtést eredményező rezsicsökkentés híve – reagált Török Zsolt Nyitrai Zsolt keddi sajtótájékoztatójára. A fideszes politikus budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy már több mint másfél millió ember írta alá a Fidesz által a rezsicsökkentés megvédéséért indított aláírásgyűjtő íveket és szerinte ez azt bizonyítja, hogy ennyi ember támogatja a kormány rezsicsökkentési terveit és ezzel párhuzamosan ennyi ember utasítja el a “Bajnai-Mesterházy-féle rezsicsökkentés-ellenes koalíciót”.

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Ezek a fityeSSeseknek elment az eszük. Senki nem mondta, hogy nem szeretjük az olcsó
rezsit. Csak sokkal igazságosabban kell ezt megoldani. Úgy, hogy a szegényebb ember többet és nagyobb arányban részesüljön a közös pénzünk támogatásából.
És ezt csak a baloldal tudja megvalósítani. Meg is fogja valósítani 2014 tavaszától, ezért rájuk kell szavazni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.