...a jelenleg működő globális gazdasági és pénzügyi rendszer uralmát akarják megtörni. Az Anonymous magyar képviselői szerint "egy globális polgári engedetlenségi mozgalom képes kikényszeríteni a szükséges és halaszthatatlan radikális változást, amely a világbékét, egyfajta szellemi fordulatot és a kizsákmányolás végét hozza el. Ezt egyre többen ismerik fel világszerte, ez a felismerés mozgatja az Anonymoust"

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Igen. Nagyon is. A társadalmi kár az a társadalomNAK, mint olyannak, egészében okozott KOLLEKTÍV kár, amiben ugyebár benne van az átlagember, vagy bárki, bármi (mely lényegi elem, akár intézmény stb) tehát határozatlanul bármilyen jelentős vagy jelentéktelen tagja a társdalomnak, mely mindenképpen közösségi kár, melynek a negatív hatását a társadalom minden egyes tagja vagy legalábbis túlnyomó többsége előbb vagy utóbb de konkrétan a bőrén érzi. Társadalmi szinten okozott kár viszont nem feltétlen a TELJES társadalom egészének, minden egyes tagjára kiható kár, de még csak nem is feltétlen kollektív kár... ha egy társdalom halmazának egyetlen egy bár lényeges elemét éri sérülés az társadalmi szintű kár de nem szignifikáns, nem társadalmi kár... Pl a Parlamentbe belelövök pár RPG rakétát... ez társadalmi szinten okozna kár, mégis meglehet hogy sok millió ember kimondottan örülnek neki...sőt még akár meg is menthetem a társadalmat több száz parazita elitbűnözőtől, ha éppen ülésezik a parlament... ;)
Vágod már a különbséget tesó...? XD
SLAakku
@kiskutyauto: Kinek kellene foglalkozni ezzel?
SLAakku
@kiskutyauto: A céljuk nem az hogy a társadalomnak kárt okozzanak. Sőt, felvállaják amit mi nem merünk vagy nem akarunk vagy nem tudunk.
kiskutyauto
Jófejek, csak egy a baj velük, ami az anarchistafélékkel általában... megmondják mi rossz és igazuk is van, sőt fel is lépnek, harcba is szállnak a kár, mégha csak kibernetikailag is, ÁM A ROSSZ HELYETT NEM TUDNAK FELMUTATNI REÁLIS ALTERNATÍVÁT.. Ez volt mindigis minden forradalom tragédiája kivétel nélkül. Cromwelltől, Napóleonig; Fideltől Leninig és sorolhatnám, a győztes forradalmak után nem volt egy reális, életképes, működőképes, konszenzusos, fenntartható é koncepció, csak ötletelés ill absztrakt utópiák, melyek a megvalósítás közben el is buktak, s a kétségbeesett reformátorok jobb híján nem láttak más megoldást hogy "fenntartsák", mint az erőszakot... s minden visszaállt vagy még borzalmasabb lett, mint előtte volt... a tömeg cseberből vederbe, vagy nem ritkán még mélyebb gödörbe került és nyomorogtak tovább... ergo szép és jó a lázadás, a forradalmi gondolat, az anarchista, elitellenes stb elképzelések melyek minden egyes ember javát akarnák jószándékkal. Ám a pokolba vezető út és a jószándék korelációját ismerjük ugyebár... Azonban feladni sem szabad emiatt semmiképp, csak nem ámokfutásszerűen csinálni. Én abszolút egyetértek sok mindenben az Anonymuszékkal vagy épp az Anarchistákkal (nem tudom van-e különbség), vagy akár a reformkommunistákkal vagy éppen a krisna-völgyiekkel, vagy bármilyen erőszakmentes, őszinte próbálkozással, azonban nem látom köztük azt a reális alternatívát, ami egy győztes forradalom után bizonyossággal és nyugalommal, egyetértésben és hatékonyan, dinamikusan majd fenntarthatóan lehetne alkalmazni... ELŐBB TEHÁT AZ OKOSOKNAK ÖSSZE KÉNE ÜLNI és vírusírás helyett mondjuk egy nagy kibertérbeli együttgondolkodással kidolgozni egy nem utópisztikus, az eltizmust leváltó társadalmi alternatívát, amit valóban békésen, okosan lehetne megcsinálni és nem fordulna kudarcba ahogy az eddigi próbálkozások... ha ez megvan, utána kéne lázadni tettekkel, fizikailag... amíg nincs meg, addig meg elég elméleti lázongás, amit én magam is csinálok...
dömdödöm
Na ezért kellenek a stadionok és a tömegsport . Sok fiatal ne a computer mellett kockuljon naphosszat . Állapot ? visszafordíthatatlan ! Alapjában már elbasztátok sok sok éve. Megérdemlitek mer mint máskor most is ostobák voltatok .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.