Avagy Érdekes következtetések egy kutatási eredmény kapcsán. A napnál is világosabb mondatok. Tökéletes analógiában állnak azzal, mit láthatunk ha párhuzamba állítjuk egymással (természetesen csak átlagolva tehetjük meg mindezt!) a „mai” nőket és nagyanyáink korosztályát. Ha a nő képtelen arra, hogy egyenes úton szerezze meg az erőforrásokat, akkor (természetesen nem ösztönös vonzalomból) értékessé válnak számára a partner státuszjelzései, anyagi helyzete. Az erőforrások megszerzésének módja egy gazdag férfi megszerzésével lesz egyenlő.

Feltöltő: Alexa07
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Visszament élettársa az asszonyverő képviselőhöz .
Levendula
@Nakimaga: Vissza. Már meg is kérte a kezét a hapsi. Mert házastársaknak nem kötelező egymásra vallani a rendőrségen. Mert amit tett a hapsi, az bűncselekmény. És a nő nem vonhatja vissza a feljelentését...
Alexa07
Ez hogy jön a cikkhez fiúk? Egyébként néha nagyon szomorú vagyok egyes nők miatt. Csak remélem, hogy a gyerekei miatt ment vissza, de hát ha azt nézzük, nekik is árt ezzel, egy ilyen kapcsolattal!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.