Hosszú sorban álltak az érdeklődők a Nemzeti Színház jövő évadának nyitóelőadására szóló jegyekért, amelyeket Vidnyánszky Attila, a teátrum júliustól kinevezett igazgatója személyesen adott át leendő nézőinek a budapesti Vörösmarty téren vasárnap délután.

Feltöltő: Kultúr Kalandor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Jaj, és rendőrök itt gondolom nem igazoltatták a jegyekért sorban állókat??!!!
QQCSI
@Mobil123: Helyet cserélhetnének a sorbaállók!
Mobil123
@QQCSI: :-))) CSak nem gondolom, hogy az ételt kiváltja a Vidnyánszky jegye.
QQCSI
@Mobil123: :)
Sőt, könnyen lehet, hogy megfeküdné a gyomrukat.
Mentem, szia, további szép estét!
Tootsy
Jajmar aszittem a Vitez Lobanyai Horthy Ur eletet kell megtekinteni, 5 elokepben,...! De nem! En hulye, mindig azt hittem, hogy a szinhaz szinpadra allit egy darabot, amirol azt hiszi, a nepek majd szeretni fogjak, szoval, kiallit egy jo szindarabot, kiplakatolja, hogy ma a Bajor Gizike meg a Javor Palika fog jatszani , es akkor az emberek elkezdenek szepen sorbaallni, jegyet venni, majd beulnek a nezoterre, varjak a csodat, Giziket es Palikat, es akkor megtortenik a csoda, 2 ora meses eloadas, a vegen vastaps, vasfuggony,cipedlibol pezsgoivas, es mindenki szepen hazamegy egy felejthetetlen elmennyel az elmejeben, oszt jonapot.

De nem, ma a dirinek kell a hokedlira kitett jegyeket arulnia, es minden arrajarotol megkerdezni, hogy elegedett-e a kulturpolitikaval es a Nemzeti musorprogramjaval, mert ha nem, akkor most valtoztatunk rajta, es kozben a beszari diri meg halaimakat rebeg a vezetesnek, hogy megengedi, hogy o hokedlirol arusitsa a jegyeket, pedig be is tilthatta volna... Es adunk mindenkinek mindenfele kedvezmenyt, tanaraknak ingyenjegyet, katonaknak, hadirokkantaknak es gyerekeknek felaron, a tuzolto, orvos meg hivatalbol kenyszerul mindent vegignezni, minden este,..

Hat, nem mondom, sikerult megtalalni azt a meg melyebb pontot a banyaszbeka segge alatt, ahonnan kenyelmesen lehet felfele nyalni, akar a banyaszbeka s@gget is, mindegy, csak nyalhassunk...
De jo, hogy a gyerekem meg en , meg a kortarsaim meg Sinkovitson, Domjan Editen, meg a tobbi nagy szineszen nottek/tunk fel, no meg Hofin,...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.