Aki már vett idén epret, annak valószínűleg feltűnt, hogy ez bizony nem olyan édes, mint szokott lenni. És most nem a külföldi import eperről van szó, hanem a magyarról, ami mindig édesebb. Ezt a termelők is elismerik, és itt a válasz, hogy miért ilyen savanyú idén a termés.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Az epertermelés helyett cukorrépát kell termelni,az legalább édességet és munkát szokott adni a magyaroknak !
nemkati
Mostantól új szólás jön divatba: savanyú az eper! A szőlő meg piszok édes lesz ősszel, na ezért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.