A Debrecen elleni mérkőzést követően többek között egy fiatalkorú (9 éves a Szerk.) szurkolónk is rosszul lett a könnygáztól - írta a fradi.hu. A hétvégi Debrecen-FTC (2-3) bajnoki mérkőzést követően klubunk sajnálattal értesült arról, hogy -- egyelőre még ismeretlen okból -- rendőrségi beavatkozás történt, aminek következtében több szurkolónk -- köztük egy fiatalkorú kislány is -- rosszul lett. A Ferencvárosi Torna Club vizsgálatot kezdeményezett, és bekérte saját biztonsági szolgálata beszámolóját az üggyel kapcsolatban. Ezen túl a klub írásbeli tájékoztatót kér a rendőrségtől a beavatkozás okáról. A Ferencvárosi Torna Club sajnálatát fejezi ki a történtek miatt és támogatásáról biztosítja az érintett kislányt és családját - áll a Fradi közleményében. Videó: Facebook.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Biztos, hogy egy 9 éves kislánynak vasárnap délután fradimeccsen a helye? Az egységsugarú "szülein" már meg sem lepődök, akik sörrel akarják kimosni a szemét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Letenye Média
De, ha egy kislányról, kisgyerekről van szó, akkor nagyon nehéz a helyzet. Mint szülő írom ezt. D
human
@leszúrt rittberger: Ha nem balhézni járnának a meccsre a lelki szegények, akkor semmi baja nem lett volna a kislánynak.
lola23
Olyan jó lenne ha az emberek többsége nem csak a híradóba elmondott "balhékat" tartaná számon, hanem utána is olvasna a dolgoknak, és elolvasná azoknak a kis mondókáját akik ott voltak. Azért mert minidig a szurkolók jönnek ki szarul a történtbe holott itt is látszik hogy a mi okos rendőreink avatkoznak be a dologba. A Fradi 12 év után megvert minket Debrecenbe, és hangot is adtak neki. De ezek a nyomorult rendőrök azt hiszik ha valaki ordít örömébe egyből balhézni akar. Igazán jó lenne ha a TV előtt ülő begyöpösödött faszok végre kitolnák a seggüket egy meccsre és meglátnák, hogy senki nem fogja leszúrni attól még, hogy szurkol, mert hát mindig annak van a legnagyobb "tapasztalata" aki egy csomag chips mellett "szurkol".
Letenye Média
A videót technikai okok miatt áttettük egy másik csatornára. Itt található meg:
www.liveleak.com/view?i=851_1369724412
silber13
Én azt olvasom, hogy a " meccset követően" történt a dolog. Nem hinném, hogy a szülők kukákat borogattak, randalíroztak. Inkább azt valószínűsítem, hogy a sprayból véletlenül ( ??) kapott a kislány is.De ez nem mentesíti a rendőröket a felelősség alól.
lópicigáspár
Az angol meccsekre is kijárnak még kisebbek is, minden gond nélkül, sebaj, még néhány meccs és hozzászokik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.