Levélben tiltakozott a Magyar Temetkezési Kellékgyártók Egyesülete a Fidesz-kormány szociális temetésre vonatkozó tervének egyes részletei miatt. "A módosítási javaslat szerint a szociális koporsókat az eddigi gyakorlattól eltérően a büntetés-végrehajtási intézetekben fogvatartottak gyártanák le, és alanyi jogon bárki igényelhetné. " - olvashatjuk tiltakozásukban. Meglepő, hogy a hír, ami szerint ezentúl rabok ácsolnák a szociális temetésre szorulók koporsóját, semmiféle médiavisszhangot nem kapott, pedig további nagyszerű költségcsökkentő lehetőségekre bukkanhatnánk az ötlet továbbgondolásával.

Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
"Az állami fenntartású büntetés végrehajtási intézetek üzemei ugyanis nem lehetnek olyan hatékonyak, mint a piacon versenyző vállalati szektor."
Itt arra akarnák felhívni a figyelmünket,hogy a rabok nem képesek olyan sebességgel dolgozni,mint a "belevalók" képződése megkívánná?
gabrella
Legalább akit megöltek megcsinálják a koporsóját!
Nakimaga
A temetkezési vállalatok,meg "Csináld Magad" egységcsomagokkal népszerűsítik a túlvilági lakóparkokat !
maria.postr.hu
@Nakimaga: Szerintem arra, hogy egy rab dolgoztatásának, etetésének, elszállásolásának, a műhely fenntartásának, az adminisztratív személyzet bérének, a felügyelők bérének költsége az egy koporsón, illetve egy rab által előállított egységnyi terméken realizálható bevételre vetítve sokkal magasabb, mint ahogy egy munkavállaló bérköltsége aránylik az általa megtermelt értékhez.

És akkor még lopni is kellene a rabok koporsóztatására fordított közpénzből, ugye.
dömdödöm
Nem gyárthatnak szociális koporsót mert el vannak tíltva a közügyektől !
dömdödöm
Az milyen ? Miért vagy bent ? kettős gyilkosságért . és dolgozol bent ? igen .Koporsót gyártok .Hányat csinálsz meg naponta ? kettőt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.