Méghozzá digitális. Szégyen és bűn bárkit hitében megbántani, de annak, amiről szó lesz, nagyon kevés köze van hithez, misztikumhoz, a legkevesebb pont Istenhez. Ez egy vadhajtása az őszinte vallásosságnak, tiltani, bántani nem kell, nem is lehet, de bizony inkább sötét babonaság, mint bármi egyéb. Tulajdonképpen az egész Orbán Viktor születésnapja alkalmából derült ki. Nevezetesen az, hogy vannak, akik félóránként imádkoznak érte.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"H. D. : Értem! Mi a családdal (3 kisfiú, 3 kislány) este még egy tortát is felvágunk a Miniszterelnök úr tiszteletére, nagyon várják már a gyerekek. Persze a sütemény miatt, de a nagyobbak már tudják ki az az Orbán Viktor és nagyon büszkék rá! A középső fiam miniszterelnök akar lenni! A legnagyobb pedig pap. No, de nem akarok bizalmaskodni. Szép nap ez a mai! Isten is mosolyog ránk!"

Azt hiszem komolyan el kellene gondolkodni azon, hogy elvegyék tőlük a gyerekeket, aput-anyut pedig bevágják a gumiszobába, még mielőtt a testükre kötözött dinamittal sétálnak be valami nekik nem tetsző balos rendezvényre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.