Vége a sarlatánok paradicsomának. Bebizonyították, amit már régen tudni vélünk, hogy a zöldségek és a gyümölcsök egészségesek. Már az óvodások is tudják, hogy a zöldségek, gyümölcsök egészségesek, a csomagolt élelmiszerek pedig sírba visznek. Nem igaz, hogy nem születtek részkísérletek alapján részeredmények és tanulmányok arról, hogy mennyi sok betegségben, főként napjaink rákfenéje, a rák legyőzésében segédkeznek a növényi eredetű táplálékok, most azonban egy részletesebb tanulmány készült arról, hogy az emberek többségénél tényleg, igazán hatékony lehet a szuperélelem.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az egyes ráktípusok különböző ellenszerekre reagálnak, ugyanígy nem egyforma diétát ajánlanak eltérő megbetegedésekben. Egészséges embereknél a változatos táplálkozás jó. Betegeknél már nem biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.