98 ezer kilónyi gyanús szörpsűrítményt foglaltak le a hatóságok, nem tudni: honnan származik, miből készült, mi van benne. De raktárakban rejtegették, olyan helyeken, ahol sokszor a plafonról hullott a vakolat a hatalmas hordókra, amelyekből később a szörpöt készítették volna.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
És mitől undorító? Nézzenek szét egy konzervgyárban, ott látnának csak igazán érdekes dolgokat!
Gasztro TV
@lópicigáspár: Azért undorító, mert senki nem tudja, hogy honnan származik, mi van benne, ilyen erővel szennyvízből is készülhet.
human
Ilyenkor igazán közölhetnék a cég vagy a cégvezető nevét. Csak hogy a jövőben nehogy valakinek kedve legyen vele üzletelni. Ez lenne a méltó büntetés cserébe, hogy szemetet akarnak velünk megetetni.
lópicigáspár
@Gasztro TV: A műszaki cikkek, ruhaneműk, meg majd minden más 90%-a Kínából származnak. A makói fokhagyma is kínai! Ne vegyél fel kínai ruhát, mert lehet lószarból származó (az indiai meg elefántszarból) szalmából készített textilből készült. És akkor ne beszéljünk a távol-keleti éttermekről.
Kínai étteremben:
-Ez miből készült?
-Cirke
-És ez?
-Maaha
-És ez?
-Kutya
-Fúúúúúj!
-Akkoo cirke! :-))
Azért mert valaminek nem ismerem a származását, még nem biztos, hogy rossz, nem kell ennyire finnyásnak lenni. Inkább hihető, hogy a konkurencia feljelentette, hisz kis hazánkban sajnos ez a trend!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.