"Törökország fontos szövetségesünk, kormánya pedig szabad választásokon győzött, amelynek sok sikert kívánunk."

(Ezt válaszolta Orbán Viktor a 444 tudósítójának, Herczeg Márknak, amikor arról kérdezte parlamenti sajtótájékoztatóján, hogy egyetért-e államtitkárával, Németh Zsolttal abban, hogy a török demokrácia jól működik)

Korábbi idézeteket itt talál >>>

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A török kormány elleni tüntetésekben, a rendőrségi beavatkozásban eddig több mint 7000-en sérültek meg eddig, többeknek kilőtték a szemét és hat halott van.
Orbán Viktor gratulált a török kormánynak !
Én is Orbánnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
A szélkakas nem forog úgy a kéményen, mint ahogy a potrohos nézetei forognak. Mindenről tud más nézetet vallani, mint öt perccel előtte.
Ocsmány, jellemtelen féreg.
mátmar
Inkább azzal foglalkozna, hogy állítólag Bécsben a Keresztény Néppárt kongresszusán egy zárt ülésen nagyon súlyosan elmarasztalták a nem keresztény szellemisége miatt!!!
excep
olyan ott is a demokrácia mint nálunk
oszella
Orbánnak ha az Azerbajdzsáni, Török antidemokratikus rezsimek a példaképei, na ott nagy baj van! Döbbenet ez az ember! Egyszerűen katasztrofális Magyarországra szégyen hogy ilyen kormányokkatl szimpatizál Fidesz! Ez demokrata pártnak nevezi magát? Nyugati demokratikus társadalom már kiköpte Orbánt, most már rajtunk a sor ,hogy megszabaduljunk tőle! Még sokan vannak , fél Ázsiaiak de már nem elegen! Volt MSZMP-s és bukott KISZ titkároktól végre meg kéne szabadulni! Gyurcsányistáktól,,Orbánístáktól! S végre talán a rendszerváltás is történne! Mert ez nem történt meg gyakorlatba! Azzal hogy a volt MSZMP-s pártitkárokból ,s KISZ titkárokból hazugsággal,lopással, csalással s a multjuk eltitkolásával ők a mai nagytőkések , s mint a Gyurcsányi mint a Orbáni kormányzás ,ha ez az! Megmutatta hogy kutyából nem lesz szalonna! Ők a múlt! Nem az a kérdés ,hogy Orbán rezsimje elbukik e ,hanem mikor? S talán végre ténylegesen gyakorlatilag is lehet rendszerváltás! Az ország nyolcvan százaléka európainak ,s nem fél ázsiainak tartja magát!
sport50
tegnap az eu-ban csak nézett mikor ezt említették,"énilyetnemmondtam" kifejezéssel !!!igazi kaméleon,hazug,cinikus!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.