Szabó Tímea független országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke - Facebook-bejegyzésében azt írta: „Nem mondom, hogy a jobbik mai akciója az ízlésemnek megfelelő volt. De azért annak nincs párja, amikor az ember végignézheti, hogy Kövér László levegő után kapkod, majd egy teljes restrart-ot kell nyomnia ahhoz, hogy újra érzékelje a körülötte zajló eseményeket. Egyedül Semjén Zsoltot nem lehetett kizökkenteni. Az ő arcán ugyanaz a jámbor keresztény mosoly ült, amivel a madarakat is szokta lövöldözni.”

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
" Egyedül Semjén Zsoltot nem lehetett kizökkenteni. Az ő arcán ugyanaz a jámbor keresztény mosoly ült, amivel a madarakat is szokta lövöldözni.” :)

Ez is szép, de lehet, hogy csak egy bárgyú ember bárgyú mosolyát vélte keresztényinek...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@szaboria1: vörösmarty térre kirakná a viktor egy pulival és egy szürkemarhával több haszna lenne . Minden túrista fotózkodna vele :-)
dömdödöm
fotó nemzet őshonos állataival + bajszos mogorva 20 euro
1 szezon alatt államadósság fele garantáltan visszafizetve :-)
coni
"Színház az egész világ"

Ha ezen múlna, hogy hatalmon maradjanak a Fidesz ugyanúgy össze fog állni a Jobbikkal, mint ahogy annak idején is tagadták, majd csak összeálltak a Kisgazdákkal. Az ördöggel is csak a hatalmuk megmaradjon.
kukac50
Megfulladjon azt Én is végig nézném.
csegala
Szegény Semjén meg teljesen lefagyott, mint a számítógép. Még jó, hogy a nyálcsík nem indult el a szájából. Úgy látszik, hogy a párt továbbképzésen ilyen helyzetekre nem kapott kiképzést. No, de ami késik, nem múlik, ezentúl erre is fel fogják készíteni.
Dr. Felipe
Most már csak azt nem értem miért tartjuk a parlament őrséget vagyis lőrés szemű csapajev elvtárs vörös gárdistáit súlyos közpénzeken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.