"Itt nem a devizahitelesek megsegítéséről, és nem is a bankok profitjáról van szó, hanem egy potenciális bankpánik lehetőségéről (amely szélsőséges esetben akár államcsődben is végződhet)" Szász Károly PSZÁF-elnök

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Betaloc: Csak azt ne felejtsd el, hogy, aki a saját lakhatását akarta hitelből megépíteni, az a ház építésével a társadalmi vagyont is növelte, azt a házat már nem állami pénzeszközökből kellett megépíteni, és az illetők nem az önkormányzatokhoz jártak lakásért, hanem tettek is valamit azért, hogy az a ház felépüljön.
Te nagyon a hitelesek ellen vagy, vajon miért? Ne gyere már állandóan a pisztolyos szövegeddel, mert az bizony kezd unalmassá válni!
.,... és még egy, nekem nincs lakás/ház hitelem, nem is volt soha, de nem is az önkormányzat oldotta meg a lakhatásomat...
Betaloc
@Január: Egyetértek, valóban növelte volna a társadalmi vagyont, stb... De itt nem erről van szó.
Szásznak igaza van abban, hogy, a hiteleseknek (a magánemberekre gondoltam) nem szabad elengedni a hitelt, hiszen ezek az emberek maguknak keresték a bajt, igaz jót akartak.
Így sem jó sokaknál a pénzügyi fegyelem, ha elengednék a devizahitelt az tovább rontana e helyzeten.
Pisztolyos szöveg: lehet unalmas, de igaz és ez a fő szempont.
Nekem sincs lakáshitelem, magam oldottam meg a lakhatást önerőből (nem vagyok milliomos).
gabrella
@Betaloc: Elengedni nem szabad - természetesen, csak az eredeti szerződés szerinti kamatot szeretném fizetni.Nem a háromszorosát!
Betaloc
@gabrella: Sok sikert!
Egyébként a kamat növelte meg ekkora mértékben, nem az árfolyam elszabadulása?
Január
@Betaloc: Gabrella biztos az eredeti törlesztőrészletet szeretné fizetni, amiben a szerződéskötéskor megállapodott a bankkal.
Betaloc
@Január: Szerintem az emelkedett meg az árfolyam miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.