"Most ez van, ránk nem vonatkozik a törvény. Nem tudok olyan képviselőről, aki lemondott volna a nyugdíjáról"

(Harrach Péter arról, hogy a képviselők ezután is megkaphatják a nyugdíjukat, a teljes képviselői javadalom mellé. Rájuk ugyanis nem vonatkozik a júliustól életbe lépő tilalom)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
És jön már az utánpótlás:
Három fiúgyermekük van, a középső fia (Péter) a zuglói KDNP elnöke, a legkisebb fiú, Tamás a 13. kerületi Fidesz frakcióvezetője, illetve 2009-től a Fidesz újlipótvárosi választókerületi elnöke is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Boszi27
Egyébként melyik törvény vonatkozik rájuk?
manocska1
Hát ez azért nem semmi!!! Mondjuk ezt eddig is tudtuk, ez aztán mindennek a teteje hát megáll az ember esze,felháborító,de ezt így csak kimondani hát...???!!! /de lehet,hogy erre is a zemberek adtak felhatalmazást???!!!/
Dr.luigilongo60
Fitymaszos demokrácia!
Kioktatás egy volt komcsitól.
Min csodálkozunk?
JAJMÁR
Most ez vaaaaaan? Csak nem??? Biztos az Eu, a hibás, mert mindig az követel mindent... a kormány meg követ el, de mindent, ami nekik jó!
gabrella
Elmentek a picsába, ott miért nem veszik el a nyugdíjukat???
coyote3
Ez a harrach nevű egy igazi megélhetési, nagyképű szélkakas...
Manhattan
És jön már az utánpótlás:
Három fiúgyermekük van, a középső fia (Péter) a zuglói KDNP elnöke, a legkisebb fiú, Tamás a 13. kerületi Fidesz frakcióvezetője, illetve 2009-től a Fidesz újlipótvárosi választókerületi elnöke is.
Dr.luigilongo60
@Manhattan: Politikai megélhetésiek.
A legundormányabb fajtából.
mátmar
És még ezek az álszent szarháziak merik beírni a nevükbe, hogy "keresztény".
turul72
Orwell: Állatfarm
Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek.
szablyafűrész
@Boszi27: "Egyébként melyik törvény vonatkozik rájuk? " - Az ön - és közveszélyes elmebetegek, valamint a gondnokság alatt állókra vonatkozó kötelező egészségügyi ellátási törvény vonatkozik rájuk !

oszt' jó napot !

Ez a Harrach a keresztet, Pálfy meg a "túlfogyasztás" hányja !
QQCSI
@Boszi27: 2013. június 28., 14:37
Az, amelyik előnyükre szolgál.
handler
Péter te ezt komolyan gondolod?Ki tettte a te hátsódat a parlamentbe?Emmlékszel még rá?Van képed ilyet állítani és ezt mire alapozod!!!Szeretnék az olvasószolgáidtól egy választ,nekem már rosszabb úgy sem lehet!!!De tudom,hogy még ezen is túl akartok tenni:)
human
Ez csak az első lépés. Az új arisztokrácia újabb kiváltságokat fog a jövőben törvénybe iktatni magának. Orbán például már biztonsági öv nélkül is vezethet, mert ő a miniszterelnök. Pedig szerintem ebben az esetben ugyanolyan ember, int egy salgótarjáni Győzike.
sport50
mert ez olyan "keresztényi"törvény!!??az a törvény, amit ők hoztak,hogy rájuk ne vonatkozzon!!érthető??ezt nem lehetne módosítani seperc alatt???abban jók!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.