Ha pofátlan pimaszt, szemérmetlen hazudozót, közpénzzel „szabadon gazdálkodó” sutyerákot; szolgalelkű, altiszt mentalitású seggnyalót; akkora bunkót, akihez uszályt lehet hozzákötni; ócska szélhámost, agresszív bitangot, semmihez sem értő szenteskedőt; neonácikkal-újnyilasokkal is cimborálni kész kapcabetyárokat akarunk keresni, van választék bőven: a Fidesz kínálata valami egészen döbbenetesen gazdag az említett minőségekben.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nocsak, erdekesen muxik a gepnarancs,... A multkor Farkashzyt "lesz@rozta", mert az megvalogatta, kit enged be a sajat kertjebe-hazaba, most meg egesz realisztikusan egy fideSSnyik ellen fordul, ot [email protected].. Hogy is van ez?
Hozé
@Tootsy: Hát ez az! Kövér akkora bunkó, hogy még a sajátjait is kiakasztja.

És gyógyíthatatlan amnéziában szenved, mert pl. a kerekasztal tárgyaláson /1989/ azt mondta, hogy a változást csak a szocializmus keretében kell megvalósítani. A többiek elnézően bólogattak, mint az apa a hülye gyerekének. És azóta csak romlott az állapota.
Tootsy
@Hozé: De hatha egyszer "onnan" jott, es csak azokban az elvekben (kommunista) tud gondolkodni, akkor mit is varhatunk egy arrogans, pitianer alaktol?...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.